Σε 140 χαρακτήρες που επιτρέπει το twitter, ο Καμμένος κατάφερε να κάνει 4 λάθη

Τι κι αν το Twitter παρέχει μια περιορισμένη δυνατότητα έκφρασης στους χρήστες του που αντιστοιχεί σε 140 χαρακτήρες; Ο υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος πέτυχε να κάνει τέσσερα απαντώντας στην απερχόμενη Ολλανδή ομόλογό του, Jeanine Hennis.

Συγκεκριμένα, έγραψε «you was» αντί για «you were», «need» αντί για «needs», «knows» αντί για «know», ενώ χρησιμοποιώντας τη διάλεκτο Τσίπρα πρόσθεσε «we wait you back» που δεν χρησιμοποιείται στην αγγλική γλώσσα.

Η ανάρτηση του κ. Καμμένου είχε ως αντικείμενο την αποχώρηση της Hennis που παραιτήθηκε αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη για λάθη που έγιναν από το ολλανδικό υπουργείο Αμυνας τα οποία οδήγησαν στην απώλεια τριών Ολλανδών στρατιωτών που υπηρετούσαν στο πλαίσιο της ειρηνευτικής δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στο Μάλι.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail