Ο υπερσύγχρονος Admiral Essen γύρισε στην Κριμαία - Θα φορτώσει πάλι φουλ με Kalibr για συστημένα;

Vitaliy Nevar/TASS
Freepen.gr - Η ολοκαίνουργια φρεγάτα του Ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού Admiral Essen επέστρεψε στην έδρα της στη Σεβαστούπολη, αφού ολοκλήρωσε την αποστολή της στη Μεσόγειο Θάλασσα, ως μέρος της μόνιμης επιχειρησιακής ομάδας του ναυτικού, δήλωσε την Παρασκευή ο Πλοίαρχος Α 'τάξης Βιτσάσελ Τρουκάτσεφ, εκπρόσωπος του στόλου στο πρακτορείο TASS:

"Το πλήρωμα της νέας φρεγάτας υπό την καθοδήγηση του καπετάνιου 2η τάξης Αντόνι Κούπριν έχει βρεθεί σε μια μακρόχρονη αποστολή για περισσότερο από δύο μήνες "

Ο Ναύαρχος Έσσεν είναι η δεύτερη φρεγάτα του Έργου 1135.6.

Τον 7 Ιουνίου 2016 τέθηκε σε επιχειρησιακή λειτουργία στο στόλο της Μαύρης Θάλασσας. Η φρεγάτα είναι οπλισμένη με βλήματα κρουζ Kalibr-NK, ένα σύστημα πυραύλων επιφανείας-αέρα μεσαίου εύρους Shtil-1, αυτόματο πυροβόλο όπλο 100 χιλ. A-190, ανθυποβρυχιακό εκτοξευτή πυραύλων και τορπίλων.

Επίσης φέρει ένα ελικόπτερο Ka-27 (ή Ka-31), έχει εκτόπισμα 3.620 τόνους και μήκος 124,8 μέτρων.

Το πιθανότερο είναι ότι όπως και τις προηγούμενες φορές, τις επόμενες εβδομάδες το Admiral Essen θα επανέλθει πάνοπλο στις ακτές της Συρίας για τα επόμενα χτυπήματα χειρουργικής ακρίβειας.

Ακολουθούν φωτογραφίες κατά το πέρασμά του από το Βόσπορο.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail