Σάλος με Γερμανό Celebrity: ”Οι Ελληνες στο τέλος μπορούν να μου γλείψουν τον κ...λο!” - Έχει ήδη 783.000 προβολές

Freepen.gr - Θύελλα έχει ξεσηκώσει στο facebook το βίντεο ενός Γερμανού επιχειρηματία και τηλεοπτικού παραγωγού, του Robet Geiss στον οποίο, όπως ισχυρίζεται, δεν επετράπη η είσοδος από την Τουρκία στην Ελλάδα για να κάνει κάποια γυρίσματα.

Συγκεκριμένα δεν επετράπη σε ορισμένα άτομα που επέβαιναν μαζί του σε ιδιωτικό σκάφος να αποβιβαστούν στη χώρα μας.

Αυτό προφανώς εξόργισε το Γερμανό επιχειρηματία ο οποίος στο παρακάτω βίντεο αναφέρεται με κολακευτικά λόγια για την Τουρκία και με τα χειρότερα για τη χώρα μας λέγοντας ότι:

«Η Ελλάδα δε θέλει τουρίστες. Η Ελλάδα δε θέλει λεφτά. Δε χρειάζεται λεφτά, έχει τα λεφτά που της έδωσε η Μέρκελ. Δε θέλουν τα χρήματα των Geissens»

Στη συνέχεια αναφέρει ότι θα παρακάμψει την Ελλάδα, θα πάει στη Σικελία και «στο τέλος οι Ελληνες μπορούν να μου γλείψουν τον κ...λο!».

Το βίντεο έχει ήδη προκαλέσει σειρά σχολίων και αντιδράσεων από Ελληνες χρήστες ενώ το ανέδειξε η ιστοσελίδα allesgr.de

Όπως σημειώνει το news.de ο Geiss προσπαθούσε επί δύο ημέρων να βρει μια λύση με τις ελληνικές αρχές ώστε να μπορέσει να μπει στην Ελλάδα.

Το επίμαχο τμήμα για όσους γνωρίζουν γερμανικά αρχίζει μετά το 0:30 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail