Ο εξευτελισμός των Ενόπλων Δυνάμεων απεφεύχθη στο παρά πέντε

φωτο από ΓΕΣ
Του Στρατή Μαζίδη

Η σημερινή "αριστερή" κυβέρνηση έχει βρει τη λύση. Δια πάσαν νόσον, Ενοπλες Δυνάμεις. Αυτή ήταν η λύση που επιλέχθηκε από την πολιτεία, σύμφωνα με όσα διαβάσαμε στα ΜΜΕ, για την αντιμετώπιση της απεργίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ που είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία βουνών από σκουπίδια στους δρόμους.

Τι έκανε λοιπόν η κυβέρνηση όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο αλλά και για να προλάβει την κίνηση Μπουτάρη να αναθέσει σε ιδιώτες την περισυλλογή των απορριμάτων;

Τι άλλο; Ετοιμάστηκε να επιστρατεύσει τις Ενοπλες Δυνάμεις, δηλαδή τα κορόιδα τους στρατεύσιμους.

Όπως το έπραξε όταν τα έκανε θάλασσα ανοίγοντας με δηλώσεις τα σύνορα της χώρας και βούλιαξε η Ελλάδα από πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες. Έβαλε τους οπλίτες να φτιάξουν τα hot-spots, να πλύνουν, να καθαρίσουν, να να να.

Τώρα ετοιμαζόταν να τους βάλει να μαζέψουν τα σκουπίδια. Να πληρώσουν αυτοί την παρανομία των υπουργών και των δημάρχων με τις παρατάσεις των συμβασιούχων αλλά και την επίμονη απροθυμία των τελευταίων να μην κατανοούν ότι προσελήφθησαν για μια ορισμένη περίοδο και μόνο.

Ωραία αριστερή κυβέρνηση, βρίσκει δούλους να κάνουν τζάμπα τη δουλειά.

Συγγνώμη αλλά αυτό είναι ένας εξευτελισμός για τις Ενοπλες Δυνάμεις, όχι γιατί είναι κακή η μία ή η άλλη δουλειά, αλλά γιατί έχουν διαφορετική αποστολή και η ηγεσία τους θα όφειλε να αποτελεί μια ασπίδα προστασίας τόσο των στρατεύσιμων όσο και των αξιωματικών που πληρώνουν κάθε φορά τη νύφη.

Οι Ενοπλες Δυνάμεις δεν είναι ασπιρίνη δια πάσαν νόσον και αντικείμενο προς εκμετάλλευση. Ούτε η οδός διαφυγής για να μην αναλαμβάνει μια κυβέρνηση τις ευθύνες της. Έχουν συγκεκριμένο ρόλο και υψηλό καθήκον. Δεν είναι άνθρωποι για όλες τις δουλειές, ει μη μόνο για μία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail