Ψάχνοντας το χαμένο φάκελο

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Συνάντηση Τσίπρα Μέρκελ,τέλη Μαρτίου 2015. Η ελληνική πλευρά διαπραγματεύεται με τη γερμανική...απολαύστε την απόλυτη ξεφτίλα καθώς αποκαλύπτεται η γύμνια τους....η πλάκα ήταν ότι τότε δικαιολογούσαμε την ανικανότητά τους λόγω απειρίας.

Όλα αυτά 2 χρόνια πριν την κατάκτηση του διαστήματος σε ελληνικές τροχιές με αραβικούς δορυφόρους και 1 χρόνο πριν τους διαγωνισμούς για τηλεοπτικές συχνότητες με μεθόδους reality show, σύμφωνα με τις μελέτες του ινστιτούτου Φλωρεντίας.

Μελετώντας προσεκτικά το βίντεο όμως βγαίνουν και άλλα συμπεράσματα. Το ύφος των παρευρισκομένων της ελληνικής πλευράς δεν δείχνει το επαναστατικό μένος, το έτοιμοπόλεμο για ρήξη με τους δανειστές και το γερμανικό κατεστημένο, αυτήν την επαναστατική τσαντήλα του "πρόσεξε, κάτσε καλά, μη σου γ@μ@σ@ ότι έχεις και δεν έχεις" αλλά την απόγνωση των μαθητών μπροστά στην αυστηρή δασκάλα που λένε "συγγνώμη, αλλά χάσαμε το τετράδιο με τις ασκήσεις που μας είχατε βάλει να γράψουμε"

Σίγουρα αν ψάξουμε κι άλλο θα βρούμε πολλά που δείχνουν ότι άλλα έλεγαν προεκλογικά και άλλα έκαναν, αφού ανέλαβαν την εξουσία. Ο Βαρουφάκης μπορεί να αποκαλύψει πιπεράτες σκηνές και διαλόγους που θα κάνουν ακόμα χειρότερη την εικόνα που έχουμε για τον κυβερνητικό αχταρμά, ίσως οι ξένοι σοκαριστούν βλέποντας αυτά που βλέπουμε 2 χρόνια τώρα, όμως δεν θα αλλάξει κάτι.

Ο χαμένος φάκελος βρίσκεται κάπου παρέα με τη χαμένη τιμή και εντιμότητα των κυβερνώντων και εμείς ακόμα νωχελικά είτε στους καναπέδες είτε στα μπάνια του λαού, όσοι έχουν ακόμα χρήματα στις τσέπες, ενώ όσοι ανεβαίνουν καθημερινά το Γολγοθά τους δεν έχουν χρόνο καν να ασχοληθούν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail