Ο Ιονέσκο πρέπει να ήταν Ελληνας πολιτικός

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Βγαίνει ο κος Σκουρλέτης στον Σκάι και μας λέει το πολύ όμορφο:

«Προφανώς δεν είχαμε τη δημοκρατική νομιμοποίηση μετά την υπογραφή της συμφωνίας να συνεχίσουμε και γι' αυτό πήγαμε σε εκλογές... Είχαμε το θάρρος να πάμε σε εκλογές»

Και ο κάθε λογικός άνθρωπος μπορεί ευλογα να αναρωτηθεί αν στέκουν αυτά που λέει και να τον ρωτήσει απλα:

Αγαπητέ κε Σκουρλέτη,

Μήπως μας περνάτε για ηλίθιους;

Μα είχατε τη δημοκρατική νομιμοποίηση να υπογράψετε αυτη τη συμφωνία που υπογράψατε πριν τις εκλογές;;;; Σας είχε δώσει ο ελληνικός λαός το δικαίωμα να υπογράψετε κάτι που ήταν εντελώς αντίθετο με το προεκλογικό σας πρόγραμμα σύμφωνα με το οποίο σας ψήφισε;

Και αν δεν είναι αυτό εξαπάτηση του εκλογικού σώματος τότε ποιό είναι;

Αφου βαλατε ενα κουτοπόνηρα διατυπωμένο ερώτημα στο δημοψήφισμα, μπερδεύοντας τους ψηφοφόρους αλλά και την αντιπολίτευση, αφού 6 μήνες είχατε στεγνώσει την αγορά πληρώνοντας με πραγματικό χρήμα των ταμείων τις οφειλές προς τους δανειστες, δείχνοντας και θυμίζοντας ακριβώς την ίδια αδράνεια του ΓΑΠ απο την εκλογή του μέχρι το Καστελλόριζο, πήγατε σε δήθεν 17ωρες διαπραγματεύσεις και υπέγραψατε δεσμεύοντας και την επόμενη κυβέρνηση μια επαίσχυντη συμφωνία. Στη συνέχεια παραιτήθηκατε και προκήρυξατε εκλογές, δήθεν γιατί δεν είχατε εξουσιοδότηση απο το λαό να εφαρμόσετε οτι υπέγραψατε.


Θα τρελλαθούμε εντελώς με την Ιονεσκική λογική του Συριζαϊκού παραλόγου.

Η σκαστή περίπτωση εξαπάτησης του εκλογικού σώματος που ξεπερνάει ακόμα και τους Σαμαροβενιζέλους, μελλοντικά θα μπορούσε να οδηγήσει σε ειδικά δικαστήρια.

Πάμε τώρα στον κο Καμμένο
Αγαπητέ κε Καμμένε

Κατάλαβα καλά; Φυλακισμένος έχει παράνομα μαζί του στη φυλακή κινητό τηλέφωνο και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας , όχι μονο γνωρίζει το θέμα και δεν το αναφέρει ωστε να επιληφθούν για αυτό, αλλά γνωρίζει επίσης τον αριθμό τηλεφώνου του (!!!) ,άγνωστο απο που, τον παίρνει τηλέφωνο και στέλνει sms σε αυτό.

Και όχι μόνο αυτό, το παραδέχεται, σα να μη συμβαίνει τίποτα και όλα να είναι φυσιολογικά.

Ας μας πειτε λοιπόν ο κε Καμμένε απο που πληροφορηθήκατε τον αριθμό του κινητού του κου Γιανουσσάκη και αν είναι νόμιμο για τους φυλακισμένους να έχουν μαζί τους κινητά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail