Σόιμπλε, Ρέγκλινγκ και Ντράγκι τους λένε "τελειώσατε" και "Go back"

Λουκάς Γεωργιάδης (facebook)

Ο Σόιμπλε λέει ότι η συμφωνία ήταν έτοιμη από το Μάιο, αλλά για επικοινωνιακούς λόγους δεν ήθελαν οι Έλληνες να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Ο Κλάους Ρέγκλινγκ (του ESM) αναφέρει ότι το πρώτο εξάμηνο του 2015 μας κόστισε κάπου 100 δισεκατομμυριάτσια (που θα έλεγε και ο Μιχελογιαννάτσης...).

Ο Ντράγκι μας έκοψε από το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων επί της ουσίας λέγοντας στη συγκυβέρνηση της συμφοράς ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις και κυρίως δεν έχουν οι τύποι την αξιοπιστία για να υπάρξει οποιαδήποτε συμφωνία.

Αν δεν το έχουν καταλάβει εκεί στο Μαξίμου, απλά είναι τελειωμένοι.

Τους δίνουν μια ευκαιρία να τελειώσουν με τα διαρθρωτικά μέτρα το φθινόπωρο (δημόσιο, εργασιακά, ιδιωτικοποιήσεις, συνδικαλιστικά). Αν δεν το πράξουν, τότε η παραμονή τους στην εξουσία θα επιφέρει και άλλα δεινά...

Λένε απλά στον Τσίπρα ένα μεγαλοπρεπές Go Back!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail