Μας απειλεί ο Φερχόφστατ για την Κύπρο αν χαθεί η "τελευταία ευκαιρία" να τη διαλύσουμε και να τη σβήσουμε από το χάρτη

Freepen.gr - Σε πλήρη κινητοποίηση και δράση φαίνεται πως βρίσκεται το διεθνές καταστημένο εν όψει των διαπραγματεύσεων στην Κρας Μοντάνα της Ελβετίας για το Κυπριακό.

Μετά το φιλοτουρκικό κείμενου του κατ'ευφημισμόν διαμεσολαβητή Άιντα, έρχεται να δει το φως της δημοσιότητας η επιστολή του πρώην πρωθυπουργού του Βελγίου και προέδρου της Συμμαχίας Φιλελεύθερων και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Γκι Φερχόφστατ όπου μεταξύ άλλων σημειώνει:

Επισημαίνει ότι οι δύο ηγέτες θα πρέπει να προειδοποιηθούν για τις ολέθριες συνέπειες και για τις δύο πλευρές σε περίπτωση που αυτή η ευκαιρία χαθεί, σημειώνοντας, ταυτόχρονα, ότι οι ηγέτες χρειάζονται τη δημόσια ενθάρρυνσή μας για να αντιμετωπίσουν αυτούς που εναντιώνονται στην επανένωση και στις δύο πλευρές. 

Πιστεύουμε, συνεχίζει, ότι η ΕΕ θα πρέπει να αναλάβει τον ρόλο της για τη διευκόλυνση της λύσης και να προσφέρει στήριξη προς τη νέα Κύπρο που θα προκύψει μετά από μια συμφωνημένη διευθέτηση. 

Κατά το Βέλγο πολιτικό αυτή είναι η...τελευταία ευκαιρία (!) αλλά σε τι όμως;

Στη νομιμοποίηση της παράνομης εισβολής και κατοχής;

Στην εξίσωση του 18% με το 82%;

Στη διασφάλιση της συνέχειας του επικοικισμού της Κύπρου ώστε να τουρκοποιηθεί εντελώς;

Στο άνοιγμα της πίσω πόρτας για να μπει η Τουρκία μέσω μιας ενιαίας Κύπρου στην Ε.Ε. με ό,τι αυτό συνεπάγεται;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail