Οι βατραχάνθρωποι αποχαιρετούν το νεώτερο μέλος τους - Ο Γιώργος εξετέλεσε την αποστολή του με γενναιότητα κι έφυγε για τον ουρανό

Freepen.gr - Με μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook οι Ειδικές Δυνάμεις αποχαιρέτησαν το Γιώργο, το νεαρώτερο μέλος που είχαν ποτέ τα ΟΥΚ.

Ο 13χρονος Γιώργος είχε επισκεφθεί τα ΟΥΚ μόλις τον περασμένο Μάρτιο στα πλαίσια του Make a Wish.

Ο Διοικητής της Μονάδας, Πλοίαρχος Παναγιώτης Νικολαρέας ΠΝ είχε υποδεχθεί το Γιώργο, ο οποίος συνοδευόταν από την οικογένειά του, φίλους και εθελοντές του Οργανισμού.  

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ξενάγηση στην Διοίκηση, παρακολούθηση εκπαίδευσης στον στίβο μάχης, επιβίβαση σε όχημα και σκάφος ανορθοδόξου πολέμου, καθώς και παρουσίαση τακτικών μάχης και μεθόδων απόκρυψης.



Το αντίο των Ειδικών Δυνάμεων στο Γιώργο:

Σήμερα η οικογένεια των βατραχανθρωπων θρηνεί για τον χαμό του μικρότερου μέλους της του Γιωργάκη μας!! Το πάλεψες μικρέ μου ήρωα της ζωής κ τώρα οι άγγελοι θα σε συνοδευουν κ θα σε φυλάνε!! Καλό παράδεισο!



Ο Γιώργος αντιμετώπισε με θάρρος τη δοκιμασία του και φαίνεται πως ως το τέλος δεν έχασε την πίστη και το χαμόγελό του. Του ευχόμαστε καλό Παράδεισο και ο ο Θεός να απαλύνει τον πόνο των γονέων του.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail