Ολοκληρωτικός θρίαμβος στο Χαλέπι - Σαρωτική προέλαση του Τίγρη που ετοιμάζεται να πατήσει τη Ράκκα

Στρατής Μαζίδης

Σαρωτική ήταν η προέλαση του Συριακού Στρατού στα ανατολικά της επαρχίας του Χαλεπίου καθώς κινείται νότια προς τη Μασκάνα και την επαρχία της Ράκκα.

Οι Δυνάμεις του Τίγρη έχουν ουσιαστικά περικυκλώσει τη Μασκάνα καθώς απέκοψαν τη μοναδική οδό τροφοδοσίας της από τη Ράκκα.

Την ίδια στιγμή απελευθερώθηκαν τα χωριά Namia, al Hamra, Al Faysaliya, Ramadaniya, Masudiya, Jebab al Hamam-Jebab aysaylan, Khaliat, al Sawaniat, Al Aysalan, Jisr Faysal, Jisr Kwas, Al Humre-al Mazzat, Al Wasitat, Al Hamidiat, Al Tina, Kwas, Al Kalata, Umm al-Man, Al-Mawaniyah, Al-Fakha, Khirbat al-Fakha, Duwayrinah, al-Balisiyah, Um Hajara, Murtada al-Qadima, al-Sharidah, Al Kalata, Umm al-Man, Al-Mawaniyah, Al-Fakha και Khirbat al-Fakha.

Παράλληλα επανεκκίνησαν οι επιχειρήσεις στην περιοχή του Khanaser ώστε να πιεστεί η ISIS και από δυτικά αλλά και οι δυνάμεις του συριακού στρατού στην περιοχή μαζί με τη Liwa al-Quds κινούμενες ανατολικά και ενώ ο Τίγρης κατεβαίνει νότια να απελευθερώσουν ολόκληρη την περιοχή.

Πρόκειται για έναν ολοκληρωτικό θρίαμβο που θα φέρει το συριακό στρατό ξανά μέσα στην επαρχία της Ράκκα μετά από 12 μήνες αλλά υπό πολύ καλύτερες συνθήκες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail