Παίζουν με τη φωτιά οι εισβολείς Αμερικάνοι - Χτύπησαν ξανά θέσεις στη Νότια Συρία - Αναμένεται η αντίδραση της Μόσχας

φωτο από: https://www.almasdarnews.com/wp-content/uploads/2016/07/Syrian-Army-Palmyra-outskirts-696x377.jpg
Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός Στρατός ανακοίνωσε ότι δε θα σταματήσει τις επιχειρήσεις του ενάντια στον υποστηριζόμενο από τις ΗΠΑ "ελεύθερο Συριακό Στρατό" (FSA) [δηλαδή τους τρομοκράτες που στηρίζει η Δύση] στη νοτιοανατολική ύπαιθρο της Χομς, δήλωσε χθες το βράδυ μια στρατιωτική πηγή στη Δαμασκό στο Al-Masdar News.

"Εμείς (ο Συριακός Στρατός) δεν θα σταματήσουμε την επίθεση μας μέχρι τα ιρακινά σύνορα να είναι καθαρά από όλους τους τρομοκράτες", ανέφερε η πηγή.

Οι ΗΠΑ στόχευσαν μια μονάδα του Συριακού Αραβικού Στρατού κοντά στο Al-Tanf Crossing στη νοτιοανατολικό Homs, την Τρίτη, προβαίνοντας για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις εβδομάδες σε αεροπορική επίθεση  εναντίον των κυβερνητικών δυνάμεων.

Σε απάντηση της αμερικανικής επίθεσης, οι δυνάμεις του 5ου Σώματος του Συριακού Στρατού και της Qalamoun Shield (Ασπίδα της Καλαμούν) ξεκίνησαν μια ισχυρή επίθεση κατά της άμυνας των εξτρεμιστών του FSA στη νοτιοανατολική Δαμασκό, απελευθερώνοντας αρκετά σημεία κοντά στην περιοχή Dawkah μετά από μια σύντομη μάχη.

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας δεν έχει ακόμη σχολιάσει αυτή την τελευταία απογοήτευση, παρά το γεγονός ότι έχει πολλούς συμβούλους στην περιοχή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail