Πούτιν: Δε θα παραμείνουμε αδρανής ενώ οι ΗΠΑ αναπτύσσουν παγκόσμιο αντιπυραυλικό σύστημα - Θα απαντήσουμε!

φωτο από: almasdarnews.com

Freepen.gr - Η Ρωσία θεωρεί την τελευταία εξέλιξημε την ανάπτυξη του αντιπυραυλικού συστήματος των ΗΠΑ στη Νότια Κορέα ως πρόκληση και δε θα την αφήσει χωρίς απάντηση, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, εξηγώντας την αυξημένη στρατιωτική παρουσία της Ρωσίας στην περιοχή, μεταδίδει το Russia Today.

«Αυτό το ζήτημα αποτελεί μεγάλη ανησυχία για εμάς και το εκφράζουμε συνεχώς εδώ και δεκαετίες. Διαταράσσει τη στρατηγική ισορροπία στον κόσμο» τόνισε ο Πούτιν σε ξένα μέσα ενημέρωσης στο περιθώριο του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης την Πέμπτη. «Αλλά ο κόσμος είναι σιωπηλός και κανείς δεν μας ακούει» σχολίασε ο Πούτιν για να προσθέσει:

«Έχουν στοιχεία στο σύστημα ABM στην Αλάσκα και τώρα στη Νότια Κορέα. Πρέπει να κοιτάμε αβοήθητοι και να κάνουμε το ίδιο στην Ανατολική Ευρώπη; Φυσικά και όχι. Σκεφτόμαστε την απάντησή μας σε αυτή την πρόκληση», πρόσθεσε.

Ο Πούτιν ξεκαθάρισε πως η Μόσχα δεν πιστεύει ότι διαβεβαιώσεις της Δύσης πως το σύστημα ΑΒΜ δεν κατευθύνεται κατά της Ρωσία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail