Χακαρισμένο το λογισμικό του Προκόπη Παυλόπουλου - Έχει μπλοκαριστεί η επιλογή αντίδρασης & παραίτησης

Του Στρατή Μαζίδη

Η επιτυχημένη σατιρική ιστοσελίδα tovatraxi.com (από όπου και η φωτογραφία) είχε αναρτήσει πριν από καιρό μια ανάρτηση που έλεγε ότι παρουσίασε βλάβη το λογισμικό του Προκόπη Παυλόπουλου.

Η πραγματικότητα είναι πως το λογισμικό του Προκόπη Παυλόπουλου αποτελεί ένα ξεπερασμένο πρόγραμμα το οποίο ουδέποτε ενημερώθηκε και μάλλον κάποια στιγμή έπεσε στον έλεγχο χάκερς.

Πχ ο Προκόπης Παυλόπουλος ως πρώτο βιολί του κουρασμένου κατοίκου της Ραφήνας αντί να επιβάλλει το νόμο, ευχαριστούσε τους μη νόμιμους μετανάστες από το Σιάμ γιατί προτιμούσαν τη χώρα μας.

Ο ίδιος άνθρωπος ως υπουργός άφησε την Αθήνα και τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας να καίγονται στα Δεκεμβριανά του 2008. Καταστράφηκαν περιουσίες και επιχειρήσεις αλλά διαβάσαμε "πόσο καλά" χειρίστηκε την κατάσταση ο Παυλόπουλος.

Είναι ο ίδιος πολιτικός ο οποίος ήταν έτοιμος να πλακώσει τον Κασιδιάρη στο πλατό του Γιώργου Παπαδάκη όταν αρπάχτηκε με τη Δούρου και την Κανέλλη αλλά δεν το έκανε διότι είχε μπλοκαριστεί η option αντίδρασης.

Ομοίως και τώρα όλο κλαίγεται και διαμαρτύρεται για τα μνημόνια και τα μέτρα μιλώντας με το στόμφο ενός καθηγητή.

Τα πράγματα είναι. Όλα αυτά τα άθλια μέτρα που φορολογούν εισφορές, κόβουν συντάξεις, ισοπεδώνουν ό,τι απέμεινε δεν μπορούν να περάσουν χωρίς να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός και σίγουρα δε γίνεται να παραμένει μια κυβέρνηση απήχησης κοντά στο 15% και με το ένα κόμμα να φαίνεται πως μένει εκτός Βουλής.

Μόνη λύση; Η παραίτηση του διακοσμητικού Προέδρου της Δημοκρατίας ώστε να πάμε σε εκλογές και ο καθένας μας πλέον να αναλάβει τις ευθύνες του.

Αυτό βέβαια δεν μπορεί να γίνει διότι το λογισμικό πολιτικής συμπεριφοράς του Παυλόπουλου έχει χακαριστεί και δε λειτουργεί πλέον η επιλογή αντίδρασης & παραίτησης.

Αντίστοιχο χακάρισμα φαίνεται να έχει υποστεί και το λογισμικό των Μητσοτάκη, Γενηματά, Λεβέντη, Θεοδωράκη, Κουτσούμπα και Μιχαλολιάκου.

Άσε σου λέει μη γίνει κανένα φορμάτ και δεν ξαναγίνουμε όλοι install.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail