Γερή παρτίδα σκάκι - Κατέφθασαν ρωσικές ειδικές δυνάμεις στην Al-Sweida της νότιας Συρίας - Φήμες για δημιουργία βάσης

Freepen.gr - Ρώσοι αλεξιπτωτιστές και ειδικές δυνάμεις κατέφθασαν στην επαρχία Al-Sweida της νότιας Συρίας αυτήν την εβδομάδα μετά από την επίθεση των Η.Π.Α. σε ένα κονβόι του συριακού στρατού κοντά στα σύνορα με το Ιράκ, δήλωσε χθες το βράδυ μια στρατιωτική πηγή στο Al-Masdar News.

Το ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό θα αναλάβει το ρόλο της παροχής συμβουλών στα συριακά κυβερνητικά στρατεύματα στη νότια Συρία, συμβάλλοντας επίσης στην αποτροπή τυχόν αντίδρασης από τις δυνάμεις των Η.Π.Α. και της Ιορδανίας οι οποίες έχουν χαράξει μια θέση στις επαρχίες των Al-Sweida και Homs.

Σύμφωνα με ορισμένους ακτιβιστές των μέσων μαζικής ενημέρωσης στη νότια Συρία, οι ρωσικές δυνάμεις σχεδιάζουν να δημιουργήσουν μια βάση κατά μήκος των συνόρων της Al-Sweida με την Ιορδανία. Ωστόσο, αυτό δεν μπορούσε να επιβεβαιωθεί ακόμη από το γνωστό αραβικό δίκτυο.

Έχουν επίσης αναφερθεί φήμες σχετικά με την ανάπτυξη της 31ης Ταξιαρχίας των ειδικών δυνάμεων της Ρωσίας που λέγεται ότι προορίζονται να εμπλακούν με τις αντίπαλες δυνάμεις ώστε να βοηθήσουν τα κυβερνητικά στρατεύματα να καταλάβουν το πέρασμα στα σύνορα με το Ιράκ.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν εικονίζονται άνδρες του Συριακού Στρατού στο Zuluf της Al-Sweida.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail