Ο Ερντογάν προειδοποιεί: Θα έρθουμε ξαφνικά μέσα στη νύχτα!

Freepen.gr - Μιλώντας για τις στρατιωτικες επιχειρήσεις που στοχεύουν τους αντάρτες του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (PKK) και τις Μονάδες Προστασίας του Κουρδικού Λαού (YPG) στο Ιράκ και τη Συρία, ο Τούρκος Πρόεδρος Recep Tayyip Erdoğan δήλωσε το Σάββατο ότι η νίκη επίκειται.

«Βλέπετε με ποιων την υποστήριξη πώς μας [YPG / PKK] μας επιτίθενται από εκεί [Συρία / Ιράκ]. Με ρουκέτες και τέτοια. Αλλά τους κάνουμε ένα νεκροταφείο, χωρίς διακοπή. Είπαμε ότι θα το κάνουμε τώρα εμείς μόνοι μας, δίχως την υποστήριξη κανενός άλλου και το κάνουμε. Πάντα πστεύαμε και λέγαμε: Η νίκη είναι επικείμενη. Με το θέλημα του Θεού, συνεχίζουμε να το πιστεύουμε αυτό. Η υποστήριξη είναι μόνο από τον Θεό» δήλωσε ο Ερντογάν στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Όλων των Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών (TUMSIAD) στην Κωνσταντινούπολη

«Μπορούμε να έρθουμε μέσα τη νύχτα»

«Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε εγκαίρως. Μπορούμε να έρθουμε αμέσως, στη μέση της νύχτας» πρόσθεσε ο Erdoğan όταν αναφέρθηκε στις αεροπορικές επιχειρήσεις με στόχο τους Κούρδους στη Συρία και το Ιράκ.

Ο Ερντογάν δήλωσε επίσης ότι η Τουρκία διεξάγει τις μεγαλύτερες διασυνοριακές στρατιωτικές επιχειρήσεις από το 1974 και την εισβολή στην Κύπρο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail