Μακελειό του Ισλάμ στην Αίγυπτο κι οι Χριστιανοί στο στόχαστρο - Και οι "τυφλοί" πλέον πρέπει να δουν

Του Στρατή Μαζίδη

Οι δύο πολύνεκρες επιθέσεις των εξτρεμιστών μουσουλμάνων του ISIS την Κυριακή των Βαΐων στην Αίγυπτο καθώς επίσης η πρόθεση του Ερντογάν να προσευχηθεί σε ένα ναό που οικοδομήθηκε για να τιμήσει τον Τριαδικό Θεό τη Μεγάλη Παρασκευή, δίνουν το ξεκάθαρο στίγμα του Ισλάμ.

Το..."καλό" με το Ισλάμ είναι ότι δεν κρύβεται. Ρίχνει στο ψαχνό και εκθέτει όλους όσους το υπερασπίζονται.

Το έχουμε δει ξεκάθαρα στη Συρία με τις φρικαλεότητες που βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη.

Σίγουρα δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι εξτρεμιστές ή τρομοκράτες, όμως όλοι οι τρομοκράτες - εξτρεμιστές είναι μουσουλμάνοι. Βλέπετε οι εξτρεμιστές όταν ανατινάζονται, θεωρούν πως επιτελούν θεάρεστο έργο και ότι λίγο αργότερα θα χαρούν τους καρπούς της θυσίας τους.

Ανατινάζονται, παγιδεύουν, σκορπούν το θάνατο.

Ακόμη και αν μιλάμε για μια ακραία ομάδα που μειοψηφεί, αυτό φαίνεται πως λίγα πράγματα λέει στην πράξη.

Το μουσουλμανικό στοιχείο θα επικρατήσει τις επόμενες δεκαετίες στην Ευρώπη και θα καταστεί πληθυσμιακά πλειοψηφικό. Οι μουσουλμάνοι γεννούν, κάνουν οικογένειες και κρατούν ηθικές αξίες όταν η Ευρώπη έχει χάσει τον προσανατολισμό της πορευόμενη ανερμάτιστη αφού πρώτα φρόντισε να απεκδυθεί των χριστιανικών της αξιών και να καταστεί πια ένα ερμαφρόδιτο μόρφωμα.

Ως γνωστόν, η πλειοψηφία θα καταφέρει να επιβληθεί στους μειοψηφούντες. Ό,τι δεν πέτυχε το Ισλάμ τους περασμένους αιώνες, θα το κατορθώσει τώρα με πιο απλό τρόπο. Στη συνέχεια οι ακραίοι και φανατικοί τους θα προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα. Θα επιβληθούν των μετριοπαθών και θα εφαρμόσουν πράγματα και καταστάσεις που κάποτε βλέπαμε σε ρεπορτάζ της Ασίας.

Το Ισλάμ είναι μια θρησκεία που δεν έρχεται να συνυπάρξει διότι έχει ως ακρογωνιαίο λίθο της την κυριαρχία και τον εξοβελισμό άλλων "πιστεύω".

Θα ζήσουμε πράγματα που δε φανταζόμαστε. Την ευθύνη για αυτό θα φέρουν οι ηγεσίες της Ευρώπης που στάθηκαν αλληλέγγυες και συμμέτοχες σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους και φρόντισαν παράλληλα με τις αποφάσεις τους να προχωρήσει η ηθική / αξιακή αποκαθήλωσή της. Για να μην πούμε πως το επιτάχυναν.

Πολύ φοβάμαι πως η κατάσταση είναι δύσκολα αναστρέψιμη. Όταν πια θα έχει παγιωθεί, τότε θα καταλάβουμε τα μεγάλα μας σφάλματα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail