Χτύπημα της Μόσχας στην Αγκυρα πριν την τουριστική σεζόν - Έρχεται αναστολή των πτήσεων τσάρτερ στην Τουρκία

Freepen.gr - Οι ρωσικές αεροπορικές εταιρείες έχουν λάβει έγγραφη προειδοποίηση από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Rosaviatsia) σχετικά με μια πιθανή αναστολή των πτήσεων τσάρτερ προς την Τουρκία, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ΤΑΣΣ επικαλούμενο πηγή σε μια από τις αεροπορικές εταιρείες.

«Η Rosaviatsia έστειλε ένα τηλεγράφημα στις ρωσικές αεροπορικές εταιρείες δηλώνοντας ότι είναι πιθανή η αναστολή των πτήσεων τσάρτερ των ρωσικών αεροπορικών εταιρειών προς τα αεροδρόμια της Τουρκίας» ανέφερε η πηγή στο ΤΑΣΣ.

Η πιθανή αναστολή των πτήσεων τσάρτερ συνδέεται με την περίπλοκη πολιτική κατάσταση στην Τουρκία σύμφωνα με την πηγή.

«Σύμφωνα με το κείμενο του τηλεγραφήματος η δυνατότητα αναστολής των πτήσεων τσάρτερ προς την Τουρκία έχει σχέση με την προκλητική πολιτική κατάσταση στην Τουρκία» δήλωσε η πηγή.

Όπως προκύπτει από το κείμενο του τηλεγραφήματος η Rosaviatsiya ζητά από τις αεροπορικές εταιρείες «να αναλάβουν τα απαραίτητα μέτρα κατά το σχεδιασμό των υφιστάμενων προγραμμάτων ναυλωμένων πτήσεων». 

Το τηλεγράφημα υπεγράφη από τον αναπληρωτή επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας της αεροπορίας, Oleg Kim.

Προηγουμένως η Ρωσία είχε αναστείλει τις πτήσεις τσάρτερ με την Τουρκία στα τέλη Οκτωβρίου 2015 μετά την κατάρριψη του ρωσικού Sukhoi.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail