Ερντογάν: «Μη ρισκάρετε τη ζωή σας τώρα ή την άλλη ζωή ψηφίζοντας ΟΧΙ» - Παροτρύνει τα πλήθη σε δολοφονίες αντιφρονούντων

Freepen.gr - Το ρεσιτάλ "δημοκρατίας" και "χειραφέτησης" της τουρκικής κοινής γνώμης εν όψει του επερχόμενου δημοψηφίσματος συνεχίζεται.

Όπως αποκαλύπτει το Turkey Deeply (Η Τουρκία σε βάθος) ο Ερντογάν σε προεδρική ομιλία του η οποία πληρώνεται από τους φορολογούμενους συνιστά στο πλήθος: Μη ρισκάρετε τη ζωή σας ούτε τώρα, ούτε μετά (στην άλλη ζωή) ψηφίζοντας ΟΧΙ.



Επίσης ο Τούρκος Πρόεδρος προτρέπει στην "εξολόθρευση των γκιουλενιστών" και προσθέτει πως "οι γκιουλενιστές δεν έχουν δικαίωμα να ζουν".



Την ίδια στιγμή οι φανατισμένες ορδές του Ερντογάν, με ξεκάθαρη ισλαμιστική όψη, επιτίθενται σε υποστηρικτές του ΟΧΙ.



Σε άλλη πάλι περίπτωση το Turkey Untold ένα στρατιωτικό όχημα της χωροφυλακής στην κουρδική πόλη Σουρούτς πάει αντίθετα σε πορεία υπέρ του ΟΧΙ με έναν εκ των επιβαινόντων να κάνει το σχήμα των Γκρίζων Λύκων.


Επίσης στην πόλη Μπάτμαν, δύο ένοπλοι επιτέθηκαν σε ένα λεωφορείο του HDP που έκανε καμπάνια υπέρ του ΟΧΙ και ξυλοκόπησαν τον οδηγό, Celal Ilgen.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail