Καταιγιστικές εξελίξεις - Η Ρωσία ανέστειλε το μνημόνιο ασφαλών πτήσεων με τις ΗΠΑ στη Συρία - Αποκλιμάκωση συνιστά η Κίνα

Freepen.gr - Καταιγιστικές εξελίξεις στο Συριακό Πόλεμο καθώς όπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο Sputnik η Μόσχα ανέστειλε το μνημόνιο για την ασφάλεια των πτήσεων στη Συρία με τις Ηνωμένες Πολιτείες μετά την θανατηφόρα πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ στο αεροδρόμιο Sha'irat.

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών σήμερα το πρωί:

«Η Ρωσία αναστέλλει το μνημόνιο για την πρόληψη των ατυχημάτων και την εξασφάλιση της ασφάλειας των πτήσεων κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων στη Συρία που είχε συνάψει με τις ΗΠΑ»

Επίσης έχουμε και την πρώτη αντίδραση από το Πεκίνο όπου σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο ο Κόκκινος Δράκος προτρέπει την αποφυγή «περαιτέρω επιδείνωσης» στη Συρία.

Την ίδια στιγμή Βρετανία, Γαλλία, Τουρκία, Αυστραλία, Ισραήλ και Σαουδική Αραβία εξέφρασαν την υποστήριξή τους στις ΗΠΑ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail