«Κύριε» Τραμπ έχετε τίποτε να πείτε σε αυτό το παιδάκι που έμαθε ότι σκότωσαν οι τρομοκράτες τον πατέρα του;

Του Στρατή Μαζίδη

Όσοι είμαστε πατέρες, γνωρίζουμε πως μας βλέπουν τα παιδιά μας. Κι όσοι είμαστε παιδιά, ξέρουμε τι αντιπροσωπεύει για τον καθένα μας, ο πατέρας μας.

Είναι ο προστάτης μας, η κολώνα μας. Όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Το παρακάτω βίντεο δημοσιεύθηκε σήμερα από αξιόπιστο Σύριο ακτιβιστή. Πιθανότατα συνέβη κατά τη μάχη του Χαλεπίου. Το δημοσιεύουμε διότι ακόμη κι αν δεν ήταν το συγκεκριμένο γνήσιο (που προσωπικά θεωρώ λόγω του ακτιβιστή πως είναι), η σύγχρονη ιστορία της Συρίας, αυτή που τώρα γράφεται, είναι γεμάτη από παιδιά που δε θα ξαναδούν τον πατέρα τους όπως ο μικρούλης.

Ο πατέρας του πέθανε υπερασπιζόμενος το σπίτι του στο Χαλέπι από τους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα. Τους φίλους δηλαδή των ΗΠΑ, της Τουρκίας και δυστυχώς, ναι της Ελλάδας.

Ας απαντήσει ο κ. Τραμπ που τρώει κέικ και μπερδεύει τις χώρες που βομβαρδίζει, στο μικρούλη γιατί οι ΗΠΑ βάλθηκαν να διαλύσουν την πατρίδα του.

Ας του απαντήσει γιατί δεν έχει το δικαίωμα ο κάθε άνθρωπος να γεννιέται, να μεγαλώνει και να προκόβει στον τόπο του δίχως να ενοχλεί και να ενοχλείται.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail