Παρανοϊκό κράτος - Τον τρέχουν κατηγορούμενο "προληπτικά" στα δικαστήρια για ληξιπρόθεσμες οφειλές ενώ πληρώνει στην ώρα του

Freepen.gr - Ζούμε σε ένα παρανοϊκό κράτος το οποίο μόνο φόβο και αναξιοπιστία γεννά στους κατοίκους του.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει μέσα από το λογαριασμό του στο facebook ο κ. Αϊβαλιώτης σύρεται ως κατηγούμενος στα δικαστήρια για ληξιπρόθεσμες οφειλές ενώ είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του.

Ωστόσο όπως ο ίδιος σημειώνει, διώκεται προληπτικά.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανάρτησή του:

Μέχρι τώρα έχω δώσει αγώνα για να είμαι φορολογικά ενήμερος, πληρώνοντας όλες τις τακτικές και έκτακτες φορολογικές επιβαρύνσεις που επινοεί το κράτος για να κορέσει την αχόρταγη πείνα του για έσοδα.

Όχι αγόγγυστα, κλαίω σιωπηλά τα βράδια.

Έτσι μου ήλθε ο ουρανός σφοντύλι όταν μου ήλθε σήμερα κλητήριο θέσπισμα να παραστώ ως κατηγορούμενος χρεώστης σε τριμελές δικαστήριο για ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Το έψαξα και είδα ότι ήταν από τακτικό φορολογικό έλεγχο της εταιρείας, ο οποίος είχε νομοτύπως ρυθμιστεί να πληρωθούν τα καταλογισθέντα σε 24 δόσεις, νομίμως. Δόσεις που πληρώνουμε κάθε μήνα κανονικά και όπου νάναι μάλιστα τελειώνουν.

Παρόλα αυτά, η νομική υπηρεσία του Δημοσίου έχει εντολή να προχωρά και δικαστικά, προφανώς για να γλιτώνει χρόνο σε περίπτωση που οι δόσεις δεν πληρώνονται στην ώρα τους. Το κάνει όπως μου είπαν σε όλες τις επιχειρήσεις.

Προληπτική δικαστική δίωξη...

'Ετσι θα υποχρεωθώ να χάσω μία μέρα από την ζωή μου, τον Ιούνιο, για να παραστώ και να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας και ότι έχω πληρώσει κανονικά, σαν νομοταγής (μ@@@κας) πολίτης.

Θα μπορούσα να πω "μπουρλότο", αλλά φοβάμαι μην σας σοκάρω...

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail