Η προφητεία εκπληρώνεται στο πρόσωπο του Τσίπρα - Πως η Ελλάδα βγάζει τα ρούχα της

Του Στρατή Μαζίδη

Την ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μας κρατά απασχολημένους με σκάνδαλα του παρελθόντος και το τράβηγμα μιας ήδη κλεισμένης συμφωνίας, μεθοδικά έχει δρομολογηθεί την τελευταία διετία μια σειρά πραγμάτων.

Το άνοιγμα των συνόρων, η παροχή της ιθαγένειας, το δικαίωμα ψήφους σε αλλοδαπούς και τα χτυπήματα στην ταυτότητα της χώρας.

Βέβαια πουθενά δε φαίνεται ο Τσίπρας. Πχ στο υπουργείο Παιδείας ο Φίλης έφταιγε, λες και δρούσε από μόνος με τα θρησκευτικά.

Και τώρα έρχεται η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνταγματική αναθεώρηση με το διαχωρισμό Κράτους - Εκκλησίας δηλαδή το ξήλωμα των ιερών εικόνων, την κατάργηση της προσευχής, του όρκου (αυτό βέβαια δεν είναι κακό καθώς οι χριστιανοί απαγορεύεται να ορκίζονται) και τη μετατροπή της χώρας σε ουδετερόθρησκο κράτος με έναν αστερίσκο ότι οι πιο πολλοί είναι χριστιανοί ορθόδοξοι.

«Αὐτὸς γὰρ ὁ Σατανᾶς μετασχηματίζεται εἰς ἄγγελον φωτός» αναφέρει ο Απόστολος Παύλος στην Β' Προς Κορινθίους αλλά και στην πρώτη επιστολή του Ιωάννη σημειώνεται ότι «παιδία, ἐσχάτη ὥρα ἐστί, καὶ καθὼς ἠκούσατε ὅτι ὁ ἀντίχριστος ἔρχεται, καὶ νῦν ἀντίχριστοι πολλοὶ γεγόνασιν». Άρα λοιπόν δε μας ξενίζουν ούτε τα χαμόγελα του πρωθυπουργού, ούτε τα φωτογραφικά του προσκυνήματα στο Αγιος Ορός, ούτε το πέταγμα του περιστεριού, ούτε οι επισκέψεις του ως "μηχανικού" στα Ιεροσόλυμα. Απεναντίας τα περιμέναμε από έναν άθεο που δεν έχει...το θεό του για να κλέψουμε μια ατάκα του Γιώργου Παπαδόπουλου-Τετράδη.

Αυτά τα χτυπήματα είναι τα πλέον σοβαρά διότι θα μας εξαφανίσουν από το χάρτη μεσοπρόθεσμα. 

Μοιάζει σαν η Ελλάδα να βγάζει τα ρούχα της ώστε στην πορεία να φορέσει τα επόμενα. Ποια επόμενα; Εκείνα μιας χώρας της οποίας ο λαός θα έχει αντικατασταθεί από ανθρώπους άλλων κρατών και κουλτούρας που τους έφεραν κάποιοι εδώ για εγκατάσταση και εκμετάλλευση.

Το να μετεξελιχθεί το κράτος σε ουδετερόθρησκο είναι άτοπο και άκαιρο. Ποιος ο λόγος; Την ώρα που πνιγόμαστε, με αυτά θα ασχολούμαστε;

Σε κάθε περίπτωση κι ας χαρακτηριστώ θρησκόληπτος, αν αυτή η ουδετερότητα επισημοποιηθεί, πολύ φοβάμαι πως θα το πληρώσουμε αρκετά ακριβά.

Την ίδια στιγμή σε αυτό το ξεγύμνωμα της χώρας κανείς δεν αντιστέκεται. Η τάχα παραδοσιακή ΝΔ σιωπά, όπως και ο αυτοπροσδιοριζόμενος θεματοφύλακας των εθνικών παραδόσεων, Πάνος Καμμένος ο οποίος σε κάθε τέτοια ψηφοφορία ή συζήτηση, απλά έβγαινε έξω και άφηνε τα πασοκοποτάμια να κάνουν τη δουλειά ώστε αυτός να συνεχίζει στο υπουργείο που τόσο πολύ λατρεύει.

Φυσικά όλα τα παραπάνω επιβάλλονται από ανθρώπους τους οποίους ο ελληνικός λαός επέλεξε με την ψήφο του.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail