Απίστευτες δηλώσεις Κασουλίδη (ΥΠΕΞ Κύπρου): Δεν εξέρχεται της διεθνούς νομιμότητας η απόφαση Τραμπ για τη Συρία

Freepen.gr - Μαύρη ημέρα για τον Ελληνισμό συνιστούν οι δηλώσεις του Κύπριου υπουργού Εξωτερικών, Ιωάννη Κασουλίδα στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) η οποία επικροτεί τη λογική της δράσης-τιμωρία πριν την αντικειμενική έρευνα και την εξαγωγή συμπερασμάτων.

Διαβάζουμε στο ΚΥΠΕ:

Η Λευκωσία θεωρεί ότι η απόφαση του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόλαντ Τραμπ να προβεί σε στρατιωτική δράση στη Συρία δεν θεωρείται ότι εξέρχεται της διεθνούς νομιμότητας όταν πρόκειται αποδεδειγμένα για θέμα σοβαρής παραβίασης του ανθρωπιστικού δικαίου, δήλωσε σήμερα στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις στην περιοχή.

Προφανώς ο κ. Κασουλίδης δεν έχει πάρει μυρωδιά τι γίνεται στη Συρία μολονότι βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την Κύπρο.

Φαίνεται επίσης ότι ξεχνά πως με κάτι αντίστοιχα βρώμικα κόλπα αμερικανικής εμπνεύσεως η Κύπρος βρέθηκε κομμένη στα δύο.

Όπως επίσης του διαφεύγει ότι οι χώρες που ενορχήστρωσαν ΗΠΑ (είτε μέρος τους) -Τουρκία με τα χημικά στη Συρία, μπορεί αύριο να υλοποιήσουν κάτι αντίστοιχο και στο πιάτο να είναι η Κύπρος η ή Ελλάδα.

Απαράδεκτο ένας Ελληνας πολιτικός να νομιμοποιεί παράνομες στρατιωτικές δράσεις και μάλιστα μιας χώρας που τις τελευταίες δεκαετίες δίνει το κάτι παραπάνω στην Τουρκία σε όλες τις ανοικτές αντιπαραθέσεις με την Ελλάδα και την Κύπρο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail