Τρεις εκρήξεις στο λεωφορείο της Ντόρτμουντ πριν το ματς με τη Μονακό

Freepen.gr - Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανακοίνωσε ότι πραγματοποιήθηκαν τρεις εκρήξεις δίπλα στο λεωφορείο της ομάδας έξω από το ξενοδοχείο.

Οι πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει η γερμανική Bild αναφέρουν πως ο Μάρκ Μπάρτρα έχει τραυματιστεί και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Αναφέρεται επίσης πως το πούλμαν της ομάδας έχει υποστεί πολλές ζημιές κι έσπασαν πολλά παράθυρα.



Το λεωφορείο που μετέφερε την γερμανική αποστολή είχε διανύσει μία απόσταση 10 λεπτών στη διαδρομή του για το γήπεδο, πρινπραγματοποιηθούν οι εκρήξεις.

Η ομάδα της Ντόρτμουντ ανακοίνωσε ότι όλοι οι παίκτες είναι ασφαλείς και πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος στο γήπεδο όπου έχουν σπεύσει ήδη ειδικές δυνάμεις..

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο αγώνας της Ντόρτμουντ με τη Μονακό για τα προημιτελικά του Champions League αναβάλλεται για αύριο.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail