Το μυστικό αρχείο του Σέρβου Πατριάρχη Παύλου με τις προφητείες για το θρησκευτικό πόλεμο στην Ευρώπη, τους ισλαμιστές και τα Βαλκάνια

Freepen.gr - Αναφορά στο αρχείο του μακαριστού Πατριάρχη Σερβίας Παύλου κάνει η Telegraf.rs.

Μολονότι πολλοί κληρικοί και μοναχοί είχαν την ευκαιρία να έχουν συναντήσει τον Παύλο, λίγοι ήταν εκείνοι στους οποίους εμπιστεύθηκε τα όσα πρόκειται να συμβούν στο μέλλον.

Στο Κοσσυφοπέδιο, ο μοναχός Jovan Sinđelić διατηρεί σε πλήρη μυστικότητα τα αρχεία τα οποία  μετακινούνται για λόγους ασφαλείας κάθε μήνα. Αυτήν την περίοδο βρίσκονται στο Πατριαρχείο στο Πετς ενώ η πρόσβαση στα έγγραφα είναι δυνατή σε λίγους ανθρώπους, που ο Πατριάρχης είχε ορίσει ως φύλακες.

Ο μοναχός Ιωάννης, ο οποίος είναι τώρα σε προχωρημένη ηλικία σε μια συνέντευξη με το δημοσιογράφο Alexander Restak, ισχυρίζεται ότι σε ένα τμήμα του εγγράφου έχουν καταγραφεί τα λόγια του Πατριάρχη Παύλου με τα οποία προειδοποιεί για τις τελευταίες ημέρες του κόσμου, τουλάχιστον όπως τον ξέρουμε.

Ο πατριάρχης φέρεται ακόμη να προειδοποίησε ότι τις τελευταίες ημέρες η Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία θα είναι σε κρίση, διότι θα χάσει το σεβασμό και την επιρροή της στη χώρα, στην οποία θα εξαπλωθεί ο αθεϊσμός και ο μοντέρνος τρόπος ζωής.

Ο πατριάρχης προειδοποίησε επίσης ότι θα γίνει επίθεση στους χριστιανούς στην Ευρώπη συμπεριλαμβανομένων των Καθολικών. Ο μοναχός Ιωάννης σημειώνει ότι ο εποικισμός των ισλαμιστών στην Ευρώπη θα είναι η αρχή του θρησκευτικού πολέμου.

Ο Πατριάρχης Παύλος έχει αφήσει ακριβή στοιχεία για το πως θα έρθουν οι ισλαμιστές στην καρδιά της Ευρώπης και οι διαδρομές αυτές συμπίπτουν με τους σημερινούς διαδρόμων των μεταναστευτικών ροών που ακολουθούν Σύριοι, Ιρακινοί, Αφγανοί και μετανάστες από άλλες χώρες  προκειμένου να εγκατασταθούν στη Δυτική Ευρώπη. Πιστεύεται ότι ανάμεσά τους υπάρχουν πολλοί τρομοκράτες.

Ο Πατριάρχης Παύλος αναφέρει επίσης στο έγγραφό του ότι το Κοσσυφοπέδιο θα επιστραφεί στη Σερβία, επειδή για κάποιο λόγο Αλβανοί πιο απλά δεν θα το θέλουν, ενώ σήμερα παρατηρούμε τη μαζική αποχώρηση των Αλβανών από το Κόσοβο.

Στο τέλος προσθέτει ότι η Ρωσία και η Σερβία θα κάνουν την τελική εδαφική κατανομή των Βαλκανίων μετά την τελική σύγκρουση στην οποίαθα επικρατήσουν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail