Πού ακριβώς κολλάνε τα δικά σας όνειρα και οι επιθυμίες με όλους αυτούς που ίσως ψηφίσατε ή στηρίξατε;

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Σκεφτείτε για μερικά λεπτά τι πιστεύετε για την οικονομία, την υγεία, την κοινωνία,την παιδεία,τα ΜΜΕ,την αμυνα, τη θέση της χώρας στον κόσμο. Εσείς...όχι τα κόμματα που ίσως έχετε ψηφίσει ή στηρίζετε.

Πως φαντάζεστε δηλαδή οτι θα θέλατε να είναι ο ιδανικός τόπος και η ζωή που θα θέλατε να ζείτε. Αν είναι τόσα πολλά γράψτε τα σε ένα κομμάτι χαρτί.

Τωρα σκεφθείτε όλα όσα έχουν κάνει οι μνημονιακές κυβερνήσεις απο τον Γ.Παπανδρέου μεχρι τον Α.Τσίπρα και τις διαφορές στην πολιτική τους, πέρα απο πρόσωπα. Σίγουρα θα δυσκολευτείτε να βρείτε διαφορές.

Αφου τα σκεφθήκατε όλα αυτά, απαντήστε στον εαυτό σας.
Πού ακριβώς κολλάνε τα δικά σας όνειρα και οι επιθυμίες με όλους αυτούς που ίσως ψηφίσατε ή στηρίξατε;

Τα όνειρά σας σίγουρα δεν έχουν καμμία σχέση με τον εφιάλτη που ζούμε τα χρόνια των μνημονίων.
Και οπως βλέπετε δεν υπάρχουν πια πολιτικές και ιδεολογικές θέσεις. Υπάρχουν μόνο θέσεις στο φαγοπότι του διαμελισμού του πλούτου της χώρας.

Αν είστε οπαδοί και ψηφοφόροι ακόμα μετα απο αυτό το κουίζ και δε θα γλείψετε ούτε κοκκαλάκι ουτε θα δαγκώσετε ξεροκόμματο, τοτε καλά κάνουν που σας λένε κορόιδα...αλλά αν είστε απο αυτούς που τρώνε ή προσδοκούν να φάνε, τότε βουλώστε το επιτέλους σιχαμένοι!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail