Δραματική προειδοποίηση από την Πιονγιάνγκ προς ΗΠΑ: Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε!

Freepen.gr - Η Πιονγιάνγκ δηλώνει έτοιμη να απαντήσει σε περίπτωση που χρειαστεί κι ενώ ο στολίσκος των ΗΠΑ πλέει προς την Κορεατική Χερσόνησο.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Σπούτνικ η Σεούλ ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ θα συντονιστούν με τη Νότιο Κορέα σε περίπτωση χτυπήματος απέναντι στην Πιονγιάνγκ.

«Θα θεωρήσουμε τις ΗΠΑ εξ ολοκλήρου υπεύθυνες για τις καταστροφικές συνέπειες που θα προκληθούν από τις εξοργιστικές κινήσεις της. Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε σε κάθε μορφής πόλεμο που θέλει η Αμερική» δήλωσε εκπρόσωπος του βορειοκορεάτικου υπουργείου Εξωτερικών



Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Νότια Κορέα έχουν αρχίσει να «ελέγχουν τα περιουσιακά τους στοιχεία και τα σχέδια αποχώρησης του προσωπικού στην Κορέα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης»

Τέλος, Κίνα και Νότια Κορέα εξετάζουν την περίπτωση δραστικών κυρώσεων στην Πιονγιάνγκ σε περίπτωση πυρηνικής δοκιμής ως αντιστάθμισμα σε πιθανή στρατιωτική δράση των ΗΠΑ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail