Στενό μαρκάρισμα των Βρετανών σε ρωσικές κορβέτες στα Στενά της Μάγχης. ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Freepen.gr - Η φρεγάτα του Βασιλικού Ναυτικού της Μεγάλης Βρετανίας, HMS Sutherland συνοδεύει δύο ρώσικες κορβέτες, Soobrazitelny και Boiky, κλάσης Steregushchiy στα Στενά της Μάγχης.

Το HMS Sutherland εντόπισε τα δύο ρωσικά πολεμικά το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής ενώ έπλεαν στη Βόρεια Θάλασσα με πορεία προς τα Στενά του Ντόβερ.

Ο Υπουργός Αμυνας, Sir Michael Fallon δήλωσε ότι η  HMS Sutherland παρακολουθεί προσεκτικά τα ρωσικά πλοία καθώς περνούν κοντά στα βρετανικά χωρικά ύδατα.

Η βρετανική φρεγάτα παρακολουθεί κάθε κίνηση των δύο ρωσικών σκαφών καταγράφοντας παράλληλα την πορεία και την ταχύτητά τους. Ο Fallon συμπλήρωσε επίσης πως το Βασίλικο Ναυτικό διατηρεί μια στενή επαφή των πλοίων και είναι πάντα έτοιμο να κρατήσει τη χώρα ασφαλή.








Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail