Αποκάλυψη: Ο παράς καίει τον Ερντογάν - Τρέμει για τα $ 120 δις που ελέγχει στο εξωτερικό και χτυπά την Ελβετία

Στρατής Μαζίδης

Ο παράς καίει στην κυριολεξία τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν. Όπως αποκαλύπτει ο εξόριστος Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Ερντογάν ελέγχει περίπου 120 δις δολάρια ΗΠΑ σε μεγάλα projects σε διάφορες εταιρείες με συγκεκριμένους ανθρώπους μπροστά.

Υπό το πρίσμα αυτό εξηγείται και η επιθετικότητα του Ερντογάν απέναντι στην Ελβετία κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για το Δημοψήφισμα καθώς φοβάται να δουν το φως της δημοσιότητας τα «κρυμμένα» δις δολαρίων που βρίσκονται σε ελβετικές τράπεζες.

Η επιθετική ρητορική του Ερντογάν και η όλη στάση απέναντι στην ελβετική κυβέρνηση αποσκοπεί σε μιας μορφής πολιτικό bullying ώστε να πετύχει τη συγκάλυψη.

Το πως ο Ερντογάν μπορεί να ελέγχει δεκάδες δις δολαρίων ΗΠΑ είναι ένα σοβαρό ερώτημα που ίσως μπορεί να το απαντήσει η ISIS.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail