Evet από Κατρούγκαλο; Στο πλευρό της Τουρκίας με πλάγιο τρόπο για τις συγκεντρώσεις στην Ολλανδία

Freepen.gr - Στήριξη στο πρόσωπο του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου βρήκε η τουρκική κυβέρνηση ως προς το θέμα της απαγόρευσης των πολιτικών συγκεντρώσεων σε χώρες της Ε.Ε. για το επερχόμενο δημοψήφισμα.

Συγκεκριμένα ο κ. Κατρούγκαλος δήλωσε στον ΣΚΑΙ:

«Δεν μπορώ να κρίνω τις εσωτερικές πολιτικές αποφάσεις άλλων χωρών αλλά ο κανόνας στην Ευρώπη είναι να γίνονται τέτοιες συγκεντρώσεις. Το μόνο πρόβλημα που τίθεται είναι εκείνο της δημόσιας ασφάλειας»

Σε περίπτωση αντίστοιχο τουρκικού αιτήματος για συγκεντρώσεις στην Ελλάδα μολονότι εδώ δε διαβιούν Τούρκοι (στην Ολλανδία είναι 500.000) απήντησε πως η Ελλάδα επιδιώκει φιλικές σχέσεις με την Τουρκία και πως στο παρελθόν Τούρκοι κυβερνητικοί έχουν επισκεφθεί τη Θράκη. Υποστήριξε πως δεν υπάρχει λόγος ούτε να διακοπεί η μεταξύ τους επικοινωνία ούτε να τροφοδοτηθεί η υπάρχουσα ένταση με την Ευρώπη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail