Ξεκίνησε σήμερα η δίκη για το Βατοπέδι στο Πολυμελές Σχολιοδικείο Διαδικτύου

Του Στρατή Μαζίδη

Ξεκίνησε πριν λίγη ώρα η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου με την ανταλλαγή κτημάτων στο Πολυμελές Σχολιοδικείο Διαδικτύου.

Οι έμπειροι e-δικαστές διατρανώνουν με επιμονή τις απόψεις τους δίχως να χρειάζεται να έχουν μπροστά τους τη δικογραφία και πιθανά άλλα έγγραφα που μπορεί να αναζητήσει κανείς ενώ ερευνά κάτι.

Όλοι ένοχοι, όλοι αθώοι, ζήτω οι παπάδες, η Δικαιοσύνη κάνει παπάδες και άλλα τέτοια όμορφα εκατέρωθεν σε μια ακόμη δικαστική ιστορία που όπως οι περισσότερες σε αυτόν τον τόπο τραβούν πολύ σε χρόνο και δίχως ουσιαστικό αποτέλεσμα. Από την κρίση των e-δικαστών που μιλούν πάντα με απόλυτο τρόπο και ισοπεδώνουν όποιον έχει άλλη άποψη, δε γλύτωσε ούτε ο Θεός σε κάποιες περιπτώσεις.

Αυτή τελικά είναι η πολιτική νοοτροπία αυτού του τόπου. Σκέπτεται και πράττει με βάση την στιγμή κι ας αγνοεί τα βασικά σε πολλές περιπτώσεις.

Στο τέλος θα βγουν πολλές ταυτόχρονες αποφάσεις στο Πολυμελές Σχολιοδικείο Διαδικτύου μέχρι να έρθει η επόμενη πομπώδης υπόθεση.

Και το Βατοπέδι κύριε;

Το Βατοπέδι είναι μια ιστορική μονή 1000 ετών με διεθνή ακτινοβολία. Το να εξετάσουμε σοβαρά πως μπορεί να αποτελέσει έναν παγκοσμίου ακτινοβολίας πρεσβευτή του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, θα πρέπει να μας απασχολήσει κάποια στιγμή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail