Να ποιοι είναι οι τρομοκράτες - Τούρκοι πράκτορες μαχαίρωσαν τρεις Κούρδους στις Βρυξέλλες και κατέφυγαν στο τουρκικό Προξενείο!

Η 69χρονη Sultan Ogras μια εκ των τριών θυμάτων στις Βρυξέλλες
Freepen.gr - Τρεις Κούρδοι μαχαιρώθηκαν από Τούρκους εγκάθετους στις Βρυξέλλες στο δρόμο ενώ όδευαν για να ψηφίσουν στο τουρκικό δημοψήφισμα για τη συνταγματική μεταρρύθμιση.

Ανάμεσα στα θύματα, η 69 ετών Sultan Ogras η οποία μαχαιρώθηκε στο λαιμό και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Επίσης τραυματίστηκαν δύο ακόμη άνδρες.

Την είδηση αποκαλύπτει το Komnews.com και αυτό που πρέπει να υπογραμμισθεί είναι πως σύμφωνα με το πρακτορείο Firat οι επιτιθέμενοι κατέφυγαν στο τουρκικό Προξενείο. Πιθανότατα πρόκειται για άτομα σε διατεταγμένη υπηρεσία, Τούρκους πράκτορες που εκτέλεσαν το σχέδιό τους.

 Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail