Ο Μίκης διασύρει τον Τσίπρα: ιεροσυλία αυτό που γίνεται με το ΣΥΡΙΖΑ - Είμαστε ραγιάδες και έχουμε εξευτελιστεί

Freepen.gr - «Ιεροσυλία αυτό που γίνεται με το ΣΥΡΙΖΑ - Είμαστε ραγιάδες και έχουμε εξευτελιστεί» σχολίασε ο μουσικοσυνθέτης και ιστορική προσωπικότητα της αριστεράς, Μίκης Θεοδωράκης κατά την παρουσίασή του καινούργιου του βιβλίου με τίτλο «Μονόλογοι στο λυκαυγές» από τις εκδόσεις Ιανός.

«Είναι ιεροσυλία αυτό που γίνεται με τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία: όλα μπήκαν κάτω από το χαλί. Σήμερα ο μνημονιακός, θεωρείται πατριώτης» σχολίασε ενώ σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ ο Μίκης Θεοδωράκης υπογράμμισε ότι:

«Ο Σόιμπλε μας κουνάει το χέρι επειδή έχουμε υπογράψει. Είμαστε ραγιάδες και έχουμε εξευτελιστεί. Αυτός μαζί με τη Μέρκελ και τους άλλους είναι σαρκοφάγα ζώα»

Παράλληλα μόλις λίγες ημέρες είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ πως είχε πει στον Αλέξη Τσίπρα ότι «αν επιδιώκετε να πάρετε την εξουσία χωρίς να έχετε ήδη από πριν βρει τον τρόπο να αλλάξετε τις ράγες και να εξασφαλίσετε με άλλους τρόπους στον ελληνικό λαό αυτά που χρειάζεται για να ζήσει, αυτό που κάνετε είναι τυχοδιωκτισμός».



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail