Πρωτοφανής καταγγελία - Ναρκομάνης έφτασε μέχρι τα χειρουργεία Δημόσιου Νοσοκομείου δίπλα στην ανάνηψη και έκλεψε

Πρωτοφανής καταγγελία από την ΠΟΕΔΗΝ όσον αφορά την κατάσταση στο νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας" στην Πάτρα όπου με βάση τα όσα περιγράφονται, η φύλαξη των Νοσοκομείων είναι πλημμελής. 

Συγκεκριμένα η Ομοσπονδία σημειώνει επιγραμματικά: 
Οι χώροι των Νοσοκομείων δεν διαθέτουν ουσιαστική φύλαξη. Ένας ή δύο security τη βάρδια για όλο το Νοσοκομείο. Συχνά καταγράφονται φαινόμενα βίας κατά του προσωπικού και κλοπές μπροστά στα μάτια των Ασθενών και του προσωπικού από αδίστακτους κλέφτες. Κλοπές χρημάτων από προσωπικό και Ασθενείς, υλικών και φαρμάκων από τα Νοσοκομεία.

Στα τμήματα επειγόντων περιστατικών ανυπόμονοι ασθενείς επιτίθονται και ξυλοκοπούν άγρια Ιατρούς και Νοσηλευτικό προσωπικό, αφού δεν υπάρχει καθόλου φύλαξη. Ο μοναδικός Ιατρός των ΤΕΠ δεν είναι ταχυδακτυλουργός να εξυπηρετεί ταυτόχρονα δεκάδες Ασθενείς. Ούτε είναι σε θέση να φέρει αντιδραστήρια ή αξονικούς από το σπίτι του για να κάνουν οι Ασθενείς διαγνωστικές ή εργαστηριακές εξετάσεις.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ: ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» ΠΑΤΡΩΝ

Οι κλοπές από τις κλινικές, τα αποδυτήρια του προσωπικού είναι στην ημερήσια διάταξη και η Διοίκηση του Νοσοκομείου προκλητικά αδιαφορεί.

Χρήστης ναρκωτικών ουσιών μπήκε στον χώρο των χειρουργείων στις 26/3/2017 και έκλεψε χρήματα και κάρτες από τους χώρους των αποδυτηρίων του Προσωπικού, την στιγμή που το Προσωπικό εργαζόταν στις χειρουργικές αίθουσες. Καμία προστασία.

Ευτυχώς που περιορίστηκε μόνον στην κλοπή και δεν είχαμε άλλα προβλήματα, δεδομένου ότι στον συγκεκριμένο χώρο που έγινε η κλοπή εργάζεται κυρίως γυναικείο προσωπικό που δεν είναι σε θέση να αντισταθεί. Επίσης στο χώρο αυτόν βρίσκεται η ΑΝΑΝΗΨΗ, στην οποία υπάρχουν (χθες υπήρχαν) διασωληνωμένοι Ασθενείς.

Οι Εργαζόμενοι για το συγκεκριμένο συμβάν, απευθύνθηκαν στην Ασφάλεια Πατρών. Το Νοσοκομείο που είναι;

Σήμερα επίσης 29/3/2017 έγιναν επίσης κλοπές υλικών και χρημάτων από Ασθενείς και προσωπικό.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail