Η Bild χώνεται στον Ερντογάν: Αν ζούσε ο Κεμάλ, θα ψήφιζε ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα

Freepen.gr - Η γερμανική εφημερίδα Bild σε ηλεκτρονικό της δημοσίευμα αναφέρει πως εάν ο ιδρυτής της σύγχρονης Τουρκίας (και σφαγέας των λαών), Κεμάλ Ατατούρκ, ήταν ζωντανός σήμερα, θα ψήφιζε «όχι» στο επερχόμενο δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο.

Η Τουρκία θα πραγματοποιήσει δημοψήφισμα στις 16 Απριλίου που θα μετατρέψει το σύστημα διακυβέρνηση σε προεδρικό, εάν επικρατήσει το ΝΑΙ.

Η Bild έγραψε τόσο στα γερμανικά όσο και στα τουρκικά: Δημοψήφισμα στην Τουρκία. Αν Ατατούρκ ήταν ζωντανός, θα έλεγε «όχι»

Τα σχόλια προήλθαν από τον Burak Copur, έναν εμπειρογνώμονα για την Τουρκία από το Πανεπιστήμιο του Essen, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην Bild σχετικά με το τουρκικό δημοψήφισμα.

«Αν Ατατούρκ ήταν ζωντανός, θα έλεγε“όχι”, γιατί ήταν αυταρχικός, αλλά όχι ολοκληρωτικός» σχολίασε ο Copur στην εφημερίδα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail