Δημοσκόπηση - Παγιώνεται η μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ - Αγγίζει το 14%

Freepen.gr - Άλλη μία δημοσκόπηση καταγράφει το μεγάλο άνοιγμα της ψαλίδας ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, μέτρηση της εταιρείας Prorata για την Εφημερίδα των Συντακτών δείχνει σταθερό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με 14 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά.

Η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 33% έναντι 19% του ΣΥΡΙΖΑ, έπεται το ΚΚΕ με 10%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 9%, η Χρυσή Αυγή και το Ποτάμι με 8%, με 7% η Ένωση Κεντρώων, με 6% η Πλεύση Ελευθερίας, με 4% ΑΝΕΛ και ΛΑΕ.

Τα ποσοστά αυτά προκύπτουν επειδή ορισμένοι από τους συμμετέχοντες δήλωσαν πιθανό να ψηφίσουν περισσότερα από ένα κόμματα.

Σε ότι αφορά το τι θα ψήφιζαν οι πολίτες η έρευνα δείχνει την δυνητική εκλογική επιρροή των κομμάτων, λαμβάνει δηλαδή υπόψη την πρόθεση εκείνων που δηλώνουν σε ποσοστό ίσο ή μεγαλύτερο του 50% να ψηφίσουν κάποιο κόμμα.

Τέλος, το 59% απαντά ότι δεν επιθυμεί να γίνουν πρόωρες εκλογές μέσα στους επόμενους 6 μήνες, έναντι ποσοστού 32% που είναι θετικό σε αυτήν την εξέλιξη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail