Το κοιμητήριο έγινε ο τάφος τους στο Deir Ezzor: 1500 τρομοκράτες της ISIS σκοτώθηκαν στην περιοχή του κοιμητηρίου

Αναδημοσίευση από: dimpenews.com

O στρατός προελαύνει στη Deir Ezzor και οι απώλειες των τρομοκρατών είναι μεγάλες.
Ο Feras Jahham, ο Διοικητής των Μονάδων Εθνικής Άμυνας στη Deir Ezzor ανέφερε ότι στις μάχες στην περιοχή του κοιμητηρίου σκοτώθηκαν περισσότεροι από 1,500 τρομοκράτες της ISIS και τόνισε ότι ‘το κοιμητήριο έγινε δικό τους ως το τελικό τους πεπρωμένο και πρόσθεσε: ‘αν αυτές είναι οι απώλειές τους μπορείτε να φανταστείτε πόσοι επιτέθηκαν στη Deir Ezzor τον προηγούμενο μήνα’.

Η τελευταία έκθεσή μας στις 20 Γενάρη 2017 έθετε σε 400 τους τρομοκράτες της ISIS που σκοτώθηκαν από τον Συριακό Αραβικό Στρατό στην περιοχή του κοιμητηρίου.Ο SAA σκότωσε άλλους 1,100 τις τελευταίες 18 ημέρες. Πάνω από 61 τρομοκράτες της ISIS σκοτώθηκαν ανά ημέρα από τις μονάδες του στρατού μόνο στην περιοχή της Deir Ezzor.

Ο στρατηγός Hassan al-Muhammad, Διοικητής του Ανατολικού Τομέα για το συριακό στρατό αναφέρει ότι ‘η κατάσταση είναι καλή γενικότερα και ότι οι αεροπορικές επιδρομές ήταν πολύ αποτελεσματικές ’ συνοδεύοντας τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στην περιοχή. Πρόσθεσε ‘εντός των επόμενων 2 ημερών θα συνδεθούμε με τους συντρόφους μας στον ανατολικό τομέα της πόλης’.

Μια αποκλειστική έκθεση από το παναραβικό κανάλι al-Mayadeen από τις θέσεις του SAA κοντά στη Deir Ezzor.syrianews 8.2.17

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail