Χυδαίος Τσαβούσογλου: κακομαθημένος ο Καμμένος - Οι Ελληνες ξέρετε τι μπορεί να κάνει ο στρατός μας

Freepen.gr - Απάντηση στις δηλώσει του Πάνου Καμμένου στον ΣΚΑΙ ότι αν οι Τούρκοι πατήσουν στα Ίμια, δεν είναι γνωστό "πώς θα φύγουν", έδωσε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ο Τσαβούσογλου χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο ως το  "κακομαθημένο παιδί" της ελληνικής κυβέρνησης καλώντας την Αθήνα να τον θέσει υπό έλεγχο για να μην εμποδίζει την βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Επιπλέον δήλωσε πως ο υπουργός Αμυνας είναι κομπλεξικός μιλώντας για άνθρωπο με συμπλέγματα και τόνισε πως δεν προτίθεται να τον λάβει υπόψη του συμπληρώνοντας πως με τη συμπεριφορά του προσπαθεί να βλάψει τον ελληνοτουρκικό διάλογο.

Τέλος κράτησε και μια απειλή για τον ελληνικό λαό λέγοντας ότι οι Ελληνες γνωρίζουν τις δυνατότητες των τουρκικών ένοπλων δυνάμεων και συνεπώς δεν είναι σοφό να πιέζει κανείς την Άγκυρα πέρα από τα όριά της.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail