Έχετε πάρει χαμπάρι τι επιπλέον γίνεται τις τελευταίες ημέρες στην Τουρκία;

Του Στρατή Μαζίδη

Είναι εντυπωσιακό να συμβαίνουν στην Τουρκία εκπληκτικά γεγονότα και εμείς στην Ελλάδα να μην έχουμε πάρει μυρωδιά.

Εκτός του πολύμηνου διωγμού σε βάρος χιλιάδων πολιτών που βρίσκεται σε εξέλιξη από το καλοκαίρι,

Εκτός από τη δίωξη εκατοντάδων στελεχών και δεκάδων βουλευτών του HDP και την αντικατάσταση αιρετών αξιωματούχων της τοπικής αυτοδιοίκησης με δοτούς,

Τώρα έχουμε και μια εκστρατεία βίας εν όψει του επερχόμενου τουρκικού δημοψηφίσματος σε βάρος όλων όσων ευθαρσώς τίθενται υπέρ του ΟΧΙ στις μεθοδεύσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Άγριο ξύλο σε διαδηλώσεις και απολύσεις στην ημερήσια διάταξη.

Ο Hakan Celenk δημοσιογράφος στο πρακτορείο Dogan απολύθηκε καθώς άσκησε κριτική στο προεδρικό σύστημα στην Τουρκία.



Επίσης ο İrfan Değirmenci, κεντρικός παρουσιαστής στο Kanal D έλαβε το απολυτήριό του μόλις ανακοίνωσε ότι προτίθεται να ψηφίσει όχι.



Μια σκοτεινή επιχείρηση εκφοβισμού και χειραγώγησης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ώστε να επικρατήσει το ΝΑΙ και ο Ερντογάν να πάει παρακάτω με τα σχέδιά του.

Με αυτή τη χώρα και αυτήν την ηγεσία η Ελλάδα επιδιώκει να βρει λύση στην Κύπρο και τα υπόλοιπα ζητήματα, αντί να λαμβάνει τα μέτρα της.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail