Ο Τσίπρας «τινάζει στον αέρα» θυσίες επτά ετών

Αναδημοσίευση από: thecaller.gr

Η αναξιοπιστία της κυβέρνησης σε συνδυασμό με την πρωτοφανή ανικανότητά της να αντιμετωπίσει την απελπιστική πραγματικότητα με σχέδιο και λογική τινάζει στον αέρα όλες τις αιματηρές θυσίες ενός ολοκλήρου λαού.

Γράφει η Αλίκη Χατζή

Οι ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ δεν στάθηκαν άξιοι των δραματικών περιστάσεων. Ο πρωθυπουργός και το επιτελείο του αποδεικνύεται ανήμπορο και απελπιστικά ανεπαρκές να αντιμετωπίσει την πρωτοφανή κρίση που πλήττει τη χώρα. Το μόνο που καταφέρνουν, είναι να επιμηκύνουν τα αδιέξοδα, την απελπισία τη συντριβή της ζωής μας.

Τα χρήματα των εξοντωτικών και αλλεπάλληλων φόρων φορτώνουν στις ζωές μας και σηματοδοτούν αναιδώς και χυδαία την αρχή του τέλους μιας προαναγγελθείσας κατάρρευσης.

Έχοντας υποβάλει τον ελληνικό λαό σε μια πρωτοφανή δοκιμασία, δεν κατάφεραν τα στοιχειώδη: Να πετύχουν έστω και μία από τις προσδοκώμενες μεταρρυθμίσεις που υποτίθεται ότι θα έβγαζαν τη χώρα από την κρίση. Ενώ έχουν καταφέρει να κάνουν συντρίμμια την καθημερινότητά μας δεν είναι σε θέση παρά να μας ζητήσουν κι άλλους φόρους – χρήματα που δεν υπάρχουν. Ζούμε καθημερινά έναν εφιάλτη αηθών εξαγγελιών φόρων που τρέφουν τα ιλιγγιώδη λογιστικά ελλείμματα με τις σάρκες μας Το μόνο πλέον που μας έχει απομείνει, είναι η απελπισία μας και η αναμονή για το πώς θα τη διαχειριστούμε…
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail