“Αν”…κ. Καμμένε...”Αν”

ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΕΝΕΚΟΣ

Είναι γνωστό ότι όταν ο Βασιλιάς Φίλιππος ο Β' της Μακεδονίας απείλησε τους Σπαρτιάτες:

"Αν κερδίσω αυτόν τον πόλεμο, θα είστε σκλάβοι για πάντα", οι Σπαρτιάτες με απόλυτη αυτοπεποίθηση απάντησαν μονολεκτικά και χωρίς ανούσιες απειλές και φληναφήματα:

“Αν...”

Ο κ. Καμμένος εκμεταλλευόμενος και πάλι το δημόσιο λειτούργημα που του έχει εκχωρηθεί, κάνει μικροπολιτική με μοναδικό σκοπό να προβάλλει το ΕΓΩ του, (κολακεύοντας εμετικά ταυτόχρονα τους Τσίπρα και Κοτζιά), με βερμπαλισμούς φληναφήματα και απειλές, χωρίς να καταλαβαίνει ότι όχι μόνο αυτοεγκλωβίζεται με την ρητορική αυτή, αλλά ότι οι δηλώσεις του αποτελούν στοιχείο που κλιμακώνει την αντιπαράθεση.

Συγκεκριμένα δήλωσε σήμερα στον Σκάι:

".....Να θυμίσουμε στον κ. Τσαβούσογλου ότι πρωθυπουργός δεν είναι ο Σημίτης αλλά ο Τσίπρας, υπουργός Εξωτερικών δεν είναι ο Πάγκαλος που είχε τη θεωρία για τις σημαίες που τις έπαιρνε ο αέρας, αλλά ο Κοτζιάς και υπουργός 'Αμυνας ΕΓΩ!!! Αν θέλουν να πατήσουν στα 'Ιμια, να δούμε, θα φύγουν από εκεί; Να δούμε αν θα φύγουν μετά.....».

Πότε επιτέλους θα καταλάβει ότι η αντιπαράθεση με την Τουρκία απαιτεί αυτοέλεγχο και εξυπνάδα, και ότι δεν επιτρέπεται να ανάγεται σε ζήτημα προσωπικών δηλώσεων και αντιπαραθέσεων.

Ούτε βέβαια και η δήλωση του κ. Κοτζιά ήταν κατάλληλη γιατί στην ουσία ήταν υπεκφυγή και όχι στιβαρή θέση.

Κάθε επίσημη δήλωση για το ζήτημα αυτό θα πρέπει πλέον να γίνεται μετά από έγκριση (αφανώς), του υπεύθυνου συλλογικού φορέα διαχείρισης που είναι το ΚΥΣΕΑ, με τυπικό χαρακτήρα!!!

Μία δήλωση της μορφής :
«Τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος διασφαλίζονται από το διεθνές δίκαιο και οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας έχουν την ικανότητα και την αποφασιστικότητα να τα προστατεύσουν!»
.. θα ήταν επαρκέστατη!!!

Είναι ολοφάνερο ότι δεν έχει καταλάβει ακόμη τις ευθύνες του και την σημασία των δηλώσεων που τον παγιδεύουν!!!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail