Σοβαρή πιθανότητα η Ιρακινή Αεροπορία να έκανε αστρόσκονη το Χαλίφη και να τον έστειλε ουρί και πιλάφι

Freepen.gr - Η Πολεμική Αεροπορία του Ιράκ φέρεται να πραγματοποίησε μια ισχυρή αεροπορική επιδρομή στις 11 του Φεβρουαρίου στοχεύοντας μη συνέντηση ηγετικών στελεχών της ISIL εντός των συνόρων της πόλης του Al-Qa'im στο Al-Anbar.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Αμυνας του Ιράκ, 77 μέλη της τρομοκρατικής ομάδας σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια αυτού του βομβαρδισμού, μεταξύ των οποίων πολλοί διοικητές.

Όπως μεταδίδει το Πρακτορείο AFP δεν είναι ξεκάθαρο στη ανακοίνωση της Διοίκησης των Κοινών Επιχειρήσεων για το συντονισμό της καταπολέμησης των τζιχαντιστών στο Ιράκ αν ο πλέον καταζητούμενος τρομοκράτης του κόσμου έχει σκοτωθεί.

Ωστόσο το AFP αναφέρει ότι σύμφωνα με άνθρωπο των μυστικών υπηρεσιών που παρακολουθούσε ένα κονβόι οχημάτων της οργάνωσης το οποίο μετέφερε τον Μπαγκντάντι από τη Raqqa στο Al-Qa'im.

Ασχέτως τελικά του αν ο χαλίφης βρίσκεται στη ζωή ή όχι, η επιδρομή είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 13 ηγετικών στελεχών της ISIS.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail