Χτύπησαν ξανά τα Tupolev στο Deir Ezzor - Στο αίμα τα χέρια του Ομπάμα - Δραματικοί τόνοι από Μόσχα

Στρατής Μαζίδης

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα έξι στρατηγικά βομβαρδιστικά Tupolev-22M3 πραγματοποίησαν επιλεκτικά χτυπήματα σε θέσεις του Ισλαμικού Κράτους πλήττοντας κυρίως αποθήκες όπλων και πυρομαχικών.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση:

«Στις 24 Ιανουαρίου έξι βομβαρδιστικά Tupolev-22M3 απογειώθηκαν από ρωσική αεροπορική βάση, πέταξαν πάνω από το Ιράν και το Ιράκ και πραγματοποίησαν συντριπτικό χτύπημα σε αποθήκες όπλων / πυρομαχικών αλλά και μονάδες παραγωγής καθώς επίσης στρατιωτικά οχήματα στην περιφέρεια του Deir Ezzor.

Επίσης το Ρωσικό Υπουργείο Αμυνας επιβεβαιώνει πως την καταστροφή όλων των στόχων.

Όλα τα βομβαρδιστικά επέστρεψαν στη βάση τους ενώ μαχητικά Sukhoi-30SM και Sukhoi-35S από την αεροπορική βάση Hmeymim παρείχαν αεροπορική κάλυψη.

Νωρίτερα ο Αρχηγός Επιχειρήσεων του Ρωσικού Γενικού Επιτελείου, αντιστράτηγος Sergey Rudskoy έκανε λόγο για περίπλοκη κατάσταση στο Deir Ezzor, καθώς οι υπερασπιστές της πόλης έχουν να αντιμετωπίσουν διαρκείς επιθέσεις πολυάριθμων τρομοκρατών και πως αν η πόλη πέσει, τότε οι κάτοικοι κινδυνεύουν με γενοκτονία.

Φυσικά για αυτήν την κατάσταση ευθύνεται ο απελθών Πρόεδρος των ΗΠΑ και...φίλος της Ελλάδας, Μπάρακ Ομπάμα και οι συν αυτώ που μετακίνησαν αριθμό ισλαμιστών από τη Μοσούλη στη συριακή πόλη για να επιτύχουν τα σχέδια διαμελισμού της. 

Υπενθυμίζουμε δημοσιεύσεις μας στη Freepen.gr πριν μερικούς μήνες με αποκαλυπτικά στοιχεία του πως είχαν κατευθύνει οι ΗΠΑ και η ISIS τη μετακίνηση τρομοκρατών από το Ιράκ στη Συρία δημεύοντας κατοικίες στο κατεχόμενο τμήμα της πόλης και προχωρώντας σε απαγωγές εκατοντάδων αμάχων που τους έστειλαν στο μέτωπο της Μοσούλης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail