Με χορογραφία θα παρουσιάσει τις κυβερνητικές προτάσεις στο Eurogroup ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Αναδημοσίευση σατιρικού κειμένου από: tovatraxi.com

Με μία εντυπωσιακή χορογραφία θα παρουσιάσει τις θέσεις της Ελλάδας στους εταίρους ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στο σημερινό Eurogroup, σε μία ύστατη προσπάθεια να προχωρήσει η αξιολόγηση, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές.

Ο υπουργός Οικονομικών φέρεται να προπονείται σκληρά τις τελευταίες εβδομάδες προκειμένου να ετοιμάσει μία άρτια χορογράφηση, μέσω της οποίας θα παρουσιάζονται οι ελληνικές θέσεις, με την ελπίδα ότι η παράσταση θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα προχωρήσει η αξιολόγηση που έχει τελματώσει, λένε οι ίδιες πηγές.

Αυτό, όπως λένε, εξηγεί και την απόφαση του υπουργού να μην αποστείλει τις προτάσεις της κυβέρνησης γραπτά, αλλά “να τις εξηγήσει από κοντά” όπως είχαν δηλώσει κυβερνητικές πηγές, θέλοντας προφανώς να τις θέσει με τον γλαφυρότερο δυνατό τρόπο μέσω της παγκόσμιας γλώσσας του σώματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με τον υπουργό θα ταξιδέψει και ο Αλέξης Κωστάλας, ο οποίος θα αναλάβει την εκφώνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το χορευτικό θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εντυπωσιακές πιρουέτες και κυβιστήσεις που έχει αναγκαστεί να κάνει η κυβέρνηση όλο το τελευταίο διάστημα, ενώ θα κλείνει με τον θάνατο του κύκνου από το γνωστό μπαλέτο “Λίμνη των Κύκνων” αναπαριστώντας με ανάγλυφο τρόπο και το τέλος της κυβέρνησης αν χρειαστεί να υιοθετήσει νέα μέτρα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail