Citigroup: Ο Τσίπρας θα κάνει την μικροπολιτική του και μετά…θα πει ναι σε όλα!

Αναδημοσίευση από: crashonline.gr

Η κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα έχει πλέον πολύ περισσότερα κίνητρα να κλείσει την αξιολόγηση παρά να αποχωρήσει μέσω πρόωρων εκλογών.

Αυτό εκτιμά η Citigroup στο σημερινό της σχόλιο, επισημαίνοντας ότι μπορεί να υπάρξει μια μικρή περίοδος που ο Τσίπρας θα ανεβάσει τους τόνους και θα κάνει μικροπολιτική.

Η Citigroup υπενθυμίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι η κυβέρνησή του δεν θα δεχτεί ούτε ένα ευρώ πρόσθετα μέτρα, ειδικά για την περίοδο μετά από τη λήξη του τρέχοντος προγράμματος.

Ωστόσο, ο ίδιος απέκλεισε το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές, κάτι το οποίο επιθυμεί πολύ η αντιπολίτευση.

Σύμφωνα με τη Citigroup, οι πιθανότητες να υπάρξουν πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα είναι μικρές, καθώς η ελληνική κυβέρνηση έχει σημαντικά κίνητρα να προχωρήσει στην αξιολόγηση.

Ένα από αυτά είναι η ένταξη των ελληνικών ομολόγων στο πρόγραμμα αγοράς τίτλων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, το επονομαζόμενο QE.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail