Στέλνουν παιδιά να τιναχθούν στον αέρα στην πρώτη γραμμή με τους Κούρδους

Freepen.gr - Οι κουρδικές Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), συνέλαβαν τρία παιδιά στρατιώτες της ISIS στα δυτικά περίχωρα της επαρχίας της Ράκκα.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της SDF τα παιδιά θα επιστρέψουν στις οικογένειές τους για να συνεχίσουν τη ζωή τους όπως ήταν πριν την κατοχή από την ISIS αφού πρώτα ανακριθούν.

Το Ισλαμικό Κράτος κατά τους τελευταίους μήνες με την πίεση στα μέτωπα της Μοσούλης και της Ράκκα έχει καταφύγει στη λογική της στρατολόγησης παιδιών τα οποία σε μεγάλο βαθμό χρησιμοποιεί ως βομβιστές αυτοκτονίας.

Κατά τη σύλληψη των τριών παιδιών οι άνδρες της SDF τους ζητούν να σηκώσουν τις μπλούζες τους για να διαπιστώσουν αν φέρουν εκρηκτικό μηχανισμό ή όχι. Ευτυχώς τα παιδιά δεν ήταν "παγιδευμένα", ο όλος οπλισμός βρισκόταν μέσα στο οίκημα και τόνισαν ότι είναι αδέρφια με την SDF.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail