Το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του Προκόπη Παυλόπουλου εξέφρασε το μουσείο της Μαντάμ Τισό

Δεν πρόκειται για κέρινο ομοίωμα, αλλά τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Αναδημοσίευση σατιρικού κειμένου από: tovatraxi.com

Το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του Προκόπη Παυλόπουλου μετά τη λήξη της θητείας του εξέφρασε σήμερα το διάσημο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχει στη διάθεση του Το Βατράχι.

Μολονότι κύκλοι της Προεδρίας αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν την είδηση, σύμφωνα με δηλώσεις υψηλόβαθμου στελέχους του Μουσείου το οποίο είναι γνωστό για την τεράστια συλλογή από αληθοφανή κέρινα ομοιώματα διασήμων προσώπων, ο κ. Παυλόπουλος φέρεται να έχει αποδεχτεί επί της αρχής την πρόταση, ωστόσο οριστική συμφωνία θα υπάρξει μόνο μετά την αποχώρηση του από το προεδρικό μέγαρο.

Όπως επεσήμανε ο Διευθυντής Νέων Ομοιωμάτων κ. Τζον Γουάξμαν, αν τελικά επιτευχθεί συμφωνία, ο κ. Παυλόπουλος θα μεταβεί αμέσως μετά την λήξη της θητείας του στο Λονδίνο, όπου θα περνά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του στο μουσείο.

Ερωτηθείς γιατί το Μαντάμ Τισό προτίμησε να ζητήσει από τον Πρόεδρο να εγκατασταθεί ο ίδιος στο μουσείο αντί της συνήθους πρακτικής να κατασκευαστεί ομοίωμα, ο κ. Γουάξμαν δήλωσε: «Ως πολιτικός αλλά ιδιαίτερα ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο κ. Παυλόπουλος έχει τεράστια εμπειρία στο να κάθεται επί πολλές ώρες ανέκφραστος και ακίνητος. Σε τέτοιες περιπτώσεις ζητάμε απευθείας από τους ενδιαφερόμενους να συνεργαστούν μαζί μας, αντί για την πολύ δαπανηρή και χρονοβόρα διαδικασία της κατασκευής ενός κέρινου ομοιώματος.»

«Άλλωστε ο διακοσμητικός ρόλος του Προέδρου θα του επιτρέψει εύκολα να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της νέας αυτής θέσης» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο κ. Παυλόπουλος θα κάθεται σε ακριβές αντίγραφο του καναπέ του γραφείου του στο Προεδρικό Μέγαρο, που θα εγκατασταθεί στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα «Κάρολος Παπούλιας» του Μουσείου, στην οποία άλλωστε βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail