Οι Τούρκοι άξιοι της μοίρας τους…μη λυπάστε καν κάποιους

Αναδημοσίευση από: defence-point.gr

Μερικοί άνθρωποι το σηκώνει ο οργανισμός τους το ξύλο, την καταπίεση και την πειθαρχία στη βούληση του ενός, ίσως έτσι είχαν μάθει στις στέπες τις Μογγολίας από όπου έλκουν την καταγωγή τους αλλιώς δεν εξηγείται, «ευρωπαϊκό DNA» πάντως αυτό δεν το λες… Κάπως έτσι μαθαίνεις να ακούς και να εφαρμόζεις οποιαδήποτε ηλιθιότητα σου σερβίρουν ως θρησκεία, επί του προκειμένου το ισλαμιστικό κήρυγμα για μισανθρώπους, που βάζουν μπροστά τον θάνατο από τον σεβασμό της ζωής.

Η είδηση που μεταδίδουν τα πρακτορεία είναι ότι το τουρκικό κοινοβούλιο ενέκρινε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου κατά την δεύτερη ανάγνωσή του, το σχέδιο συνταγματικής αναθεώρησης που θα επιτρέψει την υπέρμετρη ενίσχυση των εξουσιών του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανοίγοντας τον δρόμο να τεθεί το νέο Σύνταγμα προς έγκριση σε δημοψήφισμα την ερχόμενη άνοιξη.

Μην έχετε αμφιβολία, όλα αυτά θα περάσουν διότι η παράνοια βασιλεύει στην Τουρκία με τον λαό εκεί, ή μάλλον τους άνω των 100 λαούς που ζουν κατ’ ανάγκη μαζί. Από τη στιγμή που όλα θα τεθούν σε δημοψήφισμα, οι Τούρκοι είναι άξιοι της μοίρας τους. Αφού θέλουν να τους κυβερνά ένας ισλαμο-χιτλερίσκος, δεν μπορείς να τους το στερήσεις.

Βέβαια δεν μπορείς και να μη στενοχωρηθείς για αυτό το κομμάτι που δεν θα μπορεί να κουνηθεί, με πιο ευρωπαϊκή νοοτροπία… Δυστυχώς όμως, η Ιστορία αποδεικνύει ότι οι λαοί βρίσκουν τη λύση μόνοι τους. Το κακό είναι πως ανώδυνη λύση σε αυτά δεν υπάρχει.

Όσο πιο σύντομα το συνειδητοποιήσουν, όσο πιο σύντομα τελειώσουν οι ψευδαισθήσεις περί ειρηνικής συνύπαρξης ανθρώπων και υπανάπτυκτων, τόσο πιο σύντομα θα ζήσουν σε μια φυσιολογική χώρα. Τόσο απλά. «Θα ζήσουν» είπαμε, όχι «θα ξαναζήσουν».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail