Τη συμπαράσταση του στους δοκιμαζόμενους σκιέρ της χώρας εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Αναδημοσίευση σατιρικού κειμένου από: tovatraxi.com

Μήνυμα συμπαράστασης προς τους χειμερινούς σκιέρ της χώρας απέστειλε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας που παρουσιάστηκαν στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού το σαββατοκύριακο.

Σε δηλώσεις του μετά τα τραγικά γεγονότα του Παρνασσού, κατά τα οποία χιλιάδες σκιέρ αναγκάστηκαν να περιμένουν ώρες προκειμένου να βρουν θέση σε λιφτ, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε “την αμέριστη συμπαράσταση του προς τον δοκιμαζόμενους χιονοδρόμους της χώρας” ενώ κάλεσε την κυβέρνηση να λάβει άμεσα μέτρα για την ανακούφιση τους.

“Χιλιάδες συμπολίτες μας αναγκάστηκαν να περιμένουν σε ουρές για μια θέση στα καρεκλάκια, χωρίς καν έναν καφέ βιενουά ή έστω μία ζεστή σοκολάτα στο χέρι” δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, επισημαίνοντας ότι πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης του θα είναι αποκαταστήσει την αξιοπιστία των χιονοδρομικών της χώρας, αλλά και να συμφιλιώσει τους σκιέρ με τους σνοουμπορντεράδες, οι οποίοι εδώ και δεκαετίες πλήττονται από εμφύλιο σπαραγμό.

«Στεκόμαστε δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας που φοράει μπουφάν North Face ή Helly Hansen, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σε κάθε ιδιοκτήτη 4Χ4. Δεν θα αφήσουμε την κυβέρνηση να τους μετατρέψει σε πολίτες δεύτερης κατηγορίας» κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, αν τα προβλήματα συνεχιστούν, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σκοπεύει να οργανώσει πορεία διαμαρτυρίας με σκι στο κέντρο της Αθήνας αμέσως μόλις ξαναχιονίσει ή, αν αυτό δεν είναι εφικτό, με θαλάσσια σκι μόλις έρθει το καλοκαίρι.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail