Από αυτή την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου καταλαβαίνεις ότι είμαστε μια χώρα για τα πανηγύρια

Freepen.gr - Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος που έγινε ευρύτερα γνωστός από την "Κοινωνική Κουζίνα" μαγειρεύοντας στη μέση του δρόμου και μοιράζοντας φαγητό σε όσους το χρειάζονται, κάνει μια ανάρτηση στο προφίλ του σχετικά με ένα 15χρονο παιδί από τη Νέα Γουινέα.

Από αυτή μπορείτε να καταλάβετε πόσο ανοργάνωτο κράτος είμαστε. Πως ενώ βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή του λεγόμενου προσφυγικού-μεταναστευτικού, μετά από σχεδόν δύο χρόνια έξαρσης με την πολιτική των ανοικτών συνόρων, ακόμη δεν έχουμε μηχανισμούς - διαδικασίες που να λειτουργούν αποτελεσματικά.

Διαβάστε το σχόλιο του κ. Πολυχρονόπουλου:

Αλλο ενα 15 χρονο παιδι μονο του, οι γονεις του σκωτοθηκαν,τα χαρτια του καηκαν στην Μορια,μονος σε ολο τον κοσμο,τα χαρτια του για να τα ξαναφτιαξουν οι ΜΚΟ και τα αρμοδια υπουργεια θελουν τουλαχιστων 1 μηνα,ρωταω γιατι?? αφου τα ειχαν τα χαρτια του.ειχαν τα στοιχεια του γιατι κανουν 1 μηνα να τα ξααναπαρει?? και να δεχτω ολες τις παπαριες που λενε γιατι αυτο το παιδι το πεταξαν στον δρομο να μενει μονο του,γιατι επειδη δεν εχει χαρτια δεν το δεχετε καμεια ΜΚΟ να το φιλοξενισει?? Δεν ειναι παιδι αυτο?? 15χρονος απο Ν. Γουεινεα στον δρομο,να φοβατε ακομα και να μιλησει.. και οταν ρωτησαν οι ανθρωποι που το φιλοξενουν να πληρωσουν οι ιδιοι ξενοδοχειο να μεινει απλα να ειναι ενημεροι για να μην κατηγορησουν τους ανθρωπους για οτιδιποτε αυτοι που περνουν χρηματα πολλα,πακτολο χρηματων για αυτες τις περιπτωσεις λενε οτι δεν μπορουν να το κανουν?? Αυτα για καλη εβδομαδα και μην ξεχνατε τα παιδια του κοσμου ειναι και δικα μας παιδια... αντε καλημερες,λεμε τωρα.. Μπραβο Χ. σε αγαπω φιλε!!!


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail